Düğünümüz....

25 Haziran 2011 Cumartesi

Acil Davetiye Metni Aranıyor!!!!!!!!!!!

Hem de çok acil nişan davetiyem için farklı bir yazı düşünüyorum...Yok kıvanç duyarız mutluluk duyarız gelirseniz saolun gelmezseniz canınız saolsundan daha farklı bişeyler..
Her ne kadar antiromantik sevgilim "aman okuyup atcaklar"diiip benim sinirlerimi altüst etsede ben hala bu konuda ısrarlıyım..Mesela "duju"mun ki çok güzeldi "Beraber büyümedik ama birlikte yaşlanmya karar verdik"ne kadar sade ve öz..Ama bunu düğünüme saklıyorum..İzin var dimi Duju :) Davetiyemiz film şeridi şeklinde ve ikimizin resimleri olcak umarım..Ve ben büyük şairlerimiz küçük bir şiirini eklemek istedim ama yok beğenemiyorum..( Can Yücel&Nazım Hikmet gibi)İşte aklımdakiler ama içime de sinmedi:(

-3 harf yanyana kaç şekilde gelir bilir miziniz..Aşk dersin,sen dersin,ben dersin..Sen ben biter "BİZ"dersin..(duygu burda tıkanır)
-Bir fil gbi başlayan beraberliğimizi dahada ilerletmek istiyoruz.Sizleri unutulmayacak,hafızalardan silinmeyecek "2 çift"adlı sinemamıza bekliyoruz.(Buda canım C'min fikri sevdimmi bilmem..)
SOS veriorum yardım!!

4 yorum:

  1. canım hiç düşünmemiştim ben nişanda da davetiyem olmadı ya. dur bakalım ben de bir düşüneyim aklıma gelirse haber veririm =) Şiir düşünüyorsan Özdemir Asafın şiirlerine bir bak derim. Hem kısa hem de çarpıcı çok güzel şiirleri var. Bak aklıma geleni yazayım çok severim ben bunu:

    Gülüş bir yanaşımdır bir öbür bir kişiye
    Birden iki kişiyi döndürür bir kişiye
    Anılarından kale yapıp sığınsa bile,
    Yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye.

    Anaa süper oldu heee ben de bunu mu kullansam düğündeee =)))

    YanıtlaSil
  2. canmm haklısın bak Özdemir Asaf hiç aklıma gelmedi..Şiirde çok güzel düşünmeye alındı bile kullan canım kullan güzel gerçekten;)

    YanıtlaSil
  3. valla şekerim eylülde evlenecek olmama rağmen henüz davetiye bastırmamış biriş olarak bu yazında bana davetiye arayışlarına başlamam gerektiğini hatırlattın. ayrıca duju'nunkini de acayip beğendim ben de çalabilirim :) Ömer Hayyam okudun mu sever misin bilmem ama onun da süper dörtlükleri vardır fırsatın olursa bi bak çıkabilir bişeyler...

    YanıtlaSil
  4. evet canım bak ben geç kaldım yarın son günüm sanırım kıvanç duyarızlara kalcam nese ki nişan düğünümde daha çok düşünrüm;)
    dujununkini çalalım kapalım valla:)Ömer Hayyam..hemen bakıorm canm saol;)

    YanıtlaSil