Düğünümüz....

29 Haziran 2011 Çarşamba

vee Davetiyem

Ama ben hala davetiye metni düşünürken sabırsız erkek C çoktan siparişi vermiş bile..Ama beğendim sindi içime esprili ve farklı oldu..Davetiyemizi netten beğendik.GİRGİN DAVETİYE..orda çok farklı seçenekler var..Siz resimleri ve diğer detaylaı yolluyorsunuz onlar davetiyenin son halini size yolladıkan sonra,siz tarafından onaylanıyor ve basıma veriliyor.
Artık kendi isteklerimi düğün davetiyemde uygularım.Öptüm

12 yorum:

  1. çok hoş olmuş, Allah tamamına erdirsin canım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. aa harika olmuşşş,bizimkinde de bu sekilde resim filmi içersinde fotograflarımız vardı ama ben Nazım!ın bir şiirini biraz değiştirerek yazdırmıştım.sizinkini de cook sevdim,mutluluklaarrr :)

    YanıtlaSil
  3. bu akşam ben de düğün davetiye önerilerimi koyacağım bloga, bakıp hepinizden oylamanızı isteyeceğim. siz bunu ne kadar bastırdınız? beğendim de azıcık... :)

    YanıtlaSil
  4. maya'nın cicileri;canm benm saol..

    özge;tatlım benmde aklımda şiir vardı ama bulamadım malesef ve sürem sınırlıydı..düğüne inş. fikirlerini alırım:)saol beğendğin için..

    hamidem;bekliorum tatlım hepsi hakkında yorum yapcam..canım davetiyeyi nişan olduğu için 200 adet bastırdık..100 tanesi 85 Tl öpüorum

    YanıtlaSil
  5. canımmm çoook beğendim çoookk fotoğraflarınız harika. o kadar içten bir davetiye olmuşki =) nişanlını da tebrik edeyim güzel seçim yapmış =)

    YanıtlaSil
  6. canım saol sözde biraz kararsız kalmıştım ama benmde içime siniyor yavaş yavaş:)tebriklerini ilettim tatlım bizde sana teşekkürlerimizi iletyoruz;)

    YanıtlaSil
  7. Canımcım davetyen çok hoş,resimler okadar güzelki,bakanlar gözlerinizdeki aşkı görüp kıskanacaklar.Maşallah size,bir nazar boncuğu laızm bu davetyeye :)

    YanıtlaSil
  8. tatlım benm saol eminim seninki daha güzel olacak..:)beğenmenize inan çok sevindim

    YanıtlaSil
  9. tebrikler ve mutluluklar dilerimm.. davetiye de çok orjinal olmuş gerçekten ;)

    YanıtlaSil
  10. çooook teşekkür ederim;)

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş;şimdiye kadar görmediğim bir davetiye örneği :) ömür boyu mutluluklar dilerim size:D

    YanıtlaSil
  12. canm benm saol kararsz kalmştım böle beğendiğinizi görünce bi mutlu oluyorum:)

    YanıtlaSil