Düğünümüz....

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Son 3!!

şu an resmen karın ağrısından gebermek üzereyim...yarın kınam cmt.ise düğünüm var herşey tamm tabiki değil sürekli bişiler çıkıyor..artık bitsede kurtulsam derdindeyim.Şimdi size bi soru kaç gündür düşünüyorum yok aklıma gelmiyor.yarın benm kına var ya kına ilk kızlar arasnda erkekler 10 da gelecek..ee ben o salona nasıl gircem tek başımamı ya da otrcaksam tek başımamı oturcam..kapıda kolanyamı tutcam bilemedim ben ya kendi kendme dans mı etsem ok o da olmaz..el sallayarak girsem halkı selamlar gbi off söleyn bakayım ben napçam...

14 yorum:

  1. aynı şeyi bende düşünüp duruyorum bu kınaya nasıl girilir yahu:) bence kapıda durma herkes geldikten sonra çık süpriz olsun:) müzik çalsın sen çık sonra herkese hoşgeldin diyebilirsin:) inşallah çok güzel geçer herşey tatlım çok az kalmış:)

    YanıtlaSil
  2. kuzum, bencede sen nasılsa hazırlanmış bir şekilde olacaksın, düğünde beklettikleri gibi müsait bir yer varsa, sen orada biraz bekle, misafirlerin gelince de çıkarsın hoş olur.
    Gerçi benim kınamda ben ilk başta gelen herkesi karşılıyor, yine milleti eğlendircem diye tekrar ortaya atlıyordum oynamaya. Kına geleceği zaman (bizde damat getirir kınayı yakınlarıyla birlikte) hemen ortadan kaybolduk arkadaşlarımla, ben Hindallı'mı (hint kıyafetimi yani :P) giydim, kızlar da aynı şekilde. Sonra içerisi kalabalıkken birden hint müziği eşliğinde koreografimizle dans ederek ortaya çıktık (damat ve yakınları kapıdan izlediler o sırada), dans bitti kına gelecek bu defa da ortaya oturttular beni tek başıma, o sırada damat girdi içeri, o şovunu yaptı kına şarkıları eşliğinde... ay güzel geçmiş yaa düşününce :)))
    Sen işini bilirsin kuzum! Güzel geçecek hepsi merak etme!!!

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bitanem benim bir arkadasımda öyle yapmıstı.. Önce kızlar gecenin ilerleyen saatlerinde de erkekler gelmişti.. ama gelini damat kına alanına bıraktı, gelenlere hoş geldiniz deyip gitti, saatler sonra geri geldi..

    YanıtlaSil
  5. benim de pazar kınam var. ben zaten ortalıklarda olacağım, zaman zaman kapıda durup insanları kapıda karşılayıp, kaçırdıklarımın da yanına gidip hoşgeldiniz demeyi planlıyorum. diğer türlü bi daha bi daha öpmek durumunda kalmayacağım hem insanları. ortada salına salına gezeceğim. bu sırada daha dinlenesi müzikler çalacak. Gecenin başlangıcı da yeşim salkımın kına parçasıyla olacak ve sonra oynamaya programlanmış arkadaşlarımla kalkıp oynayacağız, ve bir daha oturmam herhalde..

    YanıtlaSil
  6. Canım ben de son gittiğim kınalarda özellikle dikkat etmiştim. Misafirler geldikten sonra, gelin damat ile birlikte içeri girdi ve dans ettiler. Sonra damat gitti ve gelin arkadaşları ile oynamaya devam etti. Tabii farklı bir şey istiyorsan, kız arkadaşların ile de çıkabilirsin odadan. Hatta kına yakılmaya çıkılacağı zaman ki gibi tutulan mumlalrın altından da çıkılabilir, salona.

    YanıtlaSil
  7. ben de bulutla giricem salona sonra o gidecek..bu arada çok az kalmış heyecan dorukta..

    YanıtlaSil
  8. Tabiki herkes geldikten sonra çık kuzum.Ben sana demiştim ya kız arkadaşarımla oynayarak girdik içeri mumlarla beraber beni araya aldılar.Sende öyle yap en güzeli o.Heyecan yok heyecan yok herşey güzel olacak.

    YanıtlaSil
  9. vala kuzum kendi kınama erkek tarafında da geç geldiğim için lap diye dalmıştım salona :) tabi herkes fırlamalığımı bildiğinde gırgır şamata geçip gitmişti... ama bi arkadaşımın senin gibi olduğunda salona girmiştik gelin hanım gelenleri karşılayıp herkes toplanana kadar misafirleriyle ilgilenmişti.. çünkü kına kıza ait ve geline özel bişey damatla gitmiceksen bile kendi misafirlerinle ilgilenebilirsin.
    içinden geldiği gibi davran dolan ortalıklarda :)

    bişi kalmamış ya çokda geçmiş olsun ama strese gerek yok herşey çok güzel olcak eğleneceksin sonra bi bakmışın hepsi bitmiş:)

    YanıtlaSil
  10. abuuuu kuzum benim sen büyüdünde gelin mi oluyosun gelin olupta streslere mi giriyosun streslere girerken karnın mı ağrırmış.ben seni yerim bak.Sakın strese falan girme her anın tadını çıkart zaten öle yada böle hatırlamayacaksın rüya gibi geçecek,o yüzden doya doya yaşa.Seni böle sımsıkı sarıpppp böle koskocaman öpüyorummm.Stress yok bak çimdiklerim sen.

    YanıtlaSil
  11. düşündüğün şeye bak kına gecesi zaten kadın eğlencesi değil mi bir nevi bekarlığa veda :) En samimi arkadaş ve kuzenlerinle toplaşıp girebilirsin eğlenceli bir müzikte:)

    YanıtlaSil
  12. en son kuzenimin kınasına gittim.gelinimiz bizimle beraber çıktı evden.kına yeri eve yakındı beraber yürüdük yapılacağı yere. gelin sürekli ortalıklardaydı yani. o yüzden hiç bi esprisi olmadı.bence sonradan çık assolist gibiki havan olsun :) bu arada karnının ağrıması o kadar normal geliyorki şu an bana. ben tanışmaya geldiklerinde bile ölecektim heyecandan stresten.emin ol birkaç şarkıdan sonra kurtlarını dökmeye başlayacksın :)

    YanıtlaSil
  13. canım benimm.. bayadır internete felan giremiyorum bloglara.. sen ve tubitoş için girdim bugun, düğün zamanının kaçırmamış olmama çok sevindimm..
    umarım herşey gönlünce olur tatlım:) sen ne yaparsan yap göze hoş gözükecekti kınada da düğünde de.. gelin olmak çoooook keyifli bir duygu, herkes etrafında pervane oluyor.. o yuzden sonuna kadar tadını çıkar duygucumm :)
    kocaman mutluluklar diliyorum sana ve düğün fotoğraflarını bekliyorum sabırsızlıkla..

    YanıtlaSil
  14. Tebrik ederim. Ömür boyu mutluluklar dilerim!

    YanıtlaSil