Düğünümüz....

16 Ağustos 2012 Perşembe

Ben Kadınım

BEN KADINIM…
Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekamla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal..!
BEN KADINIM…
Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzından. Ne kadar inansam da beni sevdiğine her zaman o iki kelimeyi duymak, beni "ben" yapar. Çok zor değil ki bunu söylemek; "seni seviyorum" diyebilmek. Ama öylesine değil, laf olsun diye değil, içten gelerek...
BEN KADINIM…
...
Beni ben yapan özelliklerin başında gelir “sevgi”. Çok şey beklemem senden. Bilirim gün boyu yoğunluğunu, iş gücünü, çalışmandaki güçlükleri. Suskun ve sabırla beklerim. Özgür kalmak istediğin zamanlar olduğunun da farkındayım. Orada başlar belki kıskançlık duygularım. Ama her seven kadın gibi ben de kıskanırım . Biraz hoşgörü ve dürüstlük beni sana çeker. Biter kıskançlık krizlerim. Beni anlamaya çaba gösterdiğin anda yüreğim affeder her hatayı.
BEN KADINIM…
Sana senin canından can verebilir, o canlara gözümün bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hâlâ sana baktığım gibi.
BEN KADINIM…
Sevgimin ve gücümün farkına vardığın vakit, yere göğe sığmaz umutlarım. Hiç düşünmeden, bir tek sözünle dünyanın diğer ucuna giderim. Seninle bir olduktan sonra her yer aynıdır benim için.
BEN KADINIM…
Çelik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İçime karlar yağar bazen, üşür yüreğim, incinirim ufacık bir sözden. Sevgini hissetmek ısıtır beni, yakar bedenimi kulağıma fısıldadığın o iki kelime!!!
 
 

9 yorum:

  1. süpersin duygu... ne güzel anlatmış bu yazı kadınlığı, kadın olmayı!

    YanıtlaSil
  2. vuuuv vuuuv vuuuvv... süper anlatmış yahu neler hissettiğimizi, bunu erkeklerin andımız'ı ilan ediyorum azıcık okusunlar da biaz olsun bizi anlasınlar diye...

    YanıtlaSil
  3. bayıldım Duyguu!!!
    mümkün olan herkese ulaşması lazım bence bu andımızın:)) harikasın:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yazı gerçekten...

    YanıtlaSil
  5. Duygucum harika bir yazı, kadın olmak bencede harika bir şey!

    YanıtlaSil
  6. ben kadınım ulen!!! çoşturmuşsun duygucummm

    YanıtlaSil