Düğünümüz....

27 Nisan 2011 Çarşamba

Ofsayt ve Mango!!!!

Ne alaka mı..:)
Ben bir dişi kartalım ve beşiktaşın maçlarını izlemekten acayip zevk alırım.Hatta canım sözlüm de beşiktaşlı.Eğer aynı şehirdeysek ne yapar eder gider izleriz."Biliyor musun seni faceden eklerken profilinde bjk resmi gördüm ya daha bir mutlu oldum" demişti C.Sanki ben onu etkilemek için koydum:)Nese bir gün yine maç izliyorum bir cafede bekarken.Arkamda bir çift.Kız çıldırmış."vursana topa hadi" falan diye nağmelerde.Esas oğlan tabi sinir küpü"bak bi sürü erkek var çıldırtma beni bağırıp durma"diyor.Ki artık nasıl kız nasıl kaptırdıysa artık futbolsever bizler dönüp bakıyoduk noluyo diye.Anlaşılmıştı artık.Esas kız esas oğlanı etkilemek için çıldırmıştı.Daha sonra bir futbolcu sahanın ortasında düştü.Bizim kız "ofsaaaayt oley"die ayağa kalktı.Tamam ben de ofsaytı hala çözemedim ama sahanın ortasında da böle birşey olmadığını biliyordum.Esas oğlan kafasını sokacak kum arıyordu."Ne ofsaytı sus artık" diye kızdı ve 5 dakika sonra kalktılar.Ah güzelim naptın sen.
Gelelim esas konuya.Dün bir yazı okudum.Biz kızlar için ofsayt bu kadar güzel anlatılamazdı.Çok güldüm ve artık ne olduğunu biliyorum;)Buyrun..

Şöyle ki : Mango'ya girdiğini düşün. Yanında bir arkadaşın var. O kişi seninle aynı takımda yer alıyor. Karşı takımda da sevmediğin kızlar var. Lakin Mango
öylesine kalabalık, öylesine kalabalık ki anlatamam. Sende takım arkadaşınla beraber bir bluzu beğendin. Karşı takımdaki sevmediğin kişilerde aynı bluzu beğendiler. Ama siz bu bahsedilen bluzu onlardan daha önce kaptınız.Kasanın kale olduğunu düşünelim. Karşı takımdaki kızlar da kasaya ulaşmamanız için savunma yapıyorlar ve kasanın önünde dikilmiş bekliyorlar. Senin de şöyle bir planın var. Takım arkadaşına diyorsun ki; "Sen kasanın arka tarafına geç, ben sana bluzu atayım, ödemeyi yap ve bluzu alalım." Arkadaşın kasanın arkasına yani kızların arka tarafına geçiyor ve sen bluzu ona fırlatıyorsun. Bu durumda ofsayta düşersiniz. He ama böyle yapmazsanız, sevmediğin o kızlarla yüzyüze, tartışarak, çirkefleşerek aralarından sıyrılıp kasaya ulaşır, ödemeyi yaparsanız ofsayta düşmezsiniz. Ama şöyle bir şansınız da var. Sen tam bluzu fırlatacağın sırada arkadaşın kasa önünde savunma yapan kızların yanında durur ve sen fırlattığın anda koşmaya başlarsa ofsayta düşmeme ihtimaliniz var. Fakat zamanlamayı çok iyi ayarlamanız lazım. Çelişkili bir durumda gözler yan hakeme (bu durumda yan hakem kasiyer oluyor) çevrilir. Yan hakem devam etmenize izin verirse ve sizde bluzun ödemesini yapabilirseniz hem gol olur, hemde bluzu almış olursunuz ve ofsayta düşmemiş olursunuz. İşte ofsayt böyle birşeydir :)

5 yorum:

  1. hahaaa harikasııınnn :))

    YanıtlaSil
  2. allahım ne güldüm ya..güzel bi anlatım olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. özge ve sema beğenmenize sevindim bu başka anlatılmazdı:)

    YanıtlaSil
  4. hahah ay çok iyi ya... benim sinoplu messiye anlatıım, koptu :)))

    YanıtlaSil
  5. :)bizi anlamıyor sanıyolar ama yanılıolar:))

    YanıtlaSil