Düğünümüz....

29 Nisan 2011 Cuma

Nişan Yastığım

Nişan hazırlıklarım tam gaz devam ederken söz de yaşadığum tepsi fiyaskosunu nişanda yaşamak istemedim.Facebookta "Gelinlik21"in sitesinde bu nişan yastığını buldum ve bayıldım.Hemen özelden msj attım ve nerden aldığını öğrendim.Ve artık benim :)Nişan yastığı "Gitti Gidiyor" sitesinde ve 50TL.Başharflerinizi msj atıyorsunuz ve yetkililer ayarlıyor.Benim nişan yastığım şu anda babaevinde olduğu için sitedeki resmi ekliyorum.Şimdi sıra makas ve anı defterinde..;)Çok heycanlı çoook!!

12 yorum:

  1. ne güzel heyecanlar bunlar,Allah mesut etsinn cnm

    YanıtlaSil
  2. aaa canım ya ne güzel... çok beğendim... bak şimdi bende heyecan yaptım :) benim nişan tepsimi kendimiz yapmıştık, seninki kadar güzel değildi!

    senden daha detaylı haberleri bekliyorum tatlım, bak şimdi çok merak ettim :))

    öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. modaliza;saol güzelim hepimiz mesut olallım inş.
    dujum;eminim senkide güzeldir bence bi ara nişan hazırlıklarınıda paylaş bizimle..aklımda var bikaç şey ama sevdiceğim tüketme düğünde yaparız diyor anlayacağın arada kaldım:s

    YanıtlaSil
  4. canım bunu paylaştığın çok iyi olmuş ya. ben de gelinlik 21 de görmüştüm bunu. düşünüyordum ben de napayım diye. annemle birlikte yapmaya niyetlendik hatta, söz mendili ve tepsimi annem süslemişti çünkü. ama bu fotoğrafı görünce kendimiz yapamayacğımızı anladık. çünkü ben çok süslü püslü özel birşey olsun istiyordum. ben senden biraz bilgi almak istiyorum canım. gittigidiyordan aldığın linki verebilir misin ? bir de resimdekinin aynısı mı geldi. Kuşlar, inciler taşlar falan ??? Ayy çok heyacanlandım şimdii aynı heyacanları paylaşıyoruz bende de hazırlıklar sürüyor. çok heyecanlıyımmm =)))

    YanıtlaSil
  5. çok çok çok güzelmiş :))

    YanıtlaSil
  6. tuğbacım iyi haftalar;beğenmene sevindim zaten Gelinlik 21'de de en çok beğenilen model;)kaç dakikadır bakıyorum gitti gidiyora ama aynısını bulamadım arama yerine nişan yastığı yazmıştım çıkmıştı ozamanlar ben bunu buldum http://urun.gittigidiyor.com/NISAN-YASTIGI-SUSLU-MAKAS-B_W0QQidZZ38675619#aciklama
    canım resimdekinin aynısı geldi.bizzat geçen evime gittiğimde gördüm ve çok güzel ama ben erkek güvercine papyon takmayı düşünüorum:) Baş harflerinizi de msj atıyorsunuz onlar ayarlıyor..evet aynı heycanlar zaten takip ediyorum seni annenin ellerine sağlık ne güzel düşünmüş..bir de acele etme derim nişan tarihine daha varsa mutlaka buluruz aynısını 3 günde hgeliyor.umarım yardımcı olmuşumdur..

    YanıtlaSil
  7. sema;çoooook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelmiş nişan yastığın canım masal gibi :) Evlilik hazırlıklarının büyüsüne çok uyuyor :)

    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. saol güzelim..bu masal inş. bi kere olcak ve elimden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyorum;)

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar eğlenceli bir blogun var çok sevdim.Eşinle bir ömür boyu mutluluklar.daha dün gibi benimde ama 1 buçuk sene olacak.Sevdiğinle zaman akıp gidiyor.

    YanıtlaSil