Düğünümüz....

12 Ağustos 2011 Cuma

kilometrelerce uzaktan birini sevmek

biz onla hiç aynı şehirde olmadık..olamadık 2 yıl önce kıbrısta başladık ilşkimize gün sayardık 60 dan geri saydığımızı bilirim..zordu çok zordu..İsyan edemiyoduk şanslıydık çünkü kalp herkese atmıyordu..İçim giderdi ama yanımda olsa beraber olsak uyusak die..Kamerada birbirimizi her akşam görsekte yetmiyordu bazen ..tel'de msn de derdini ne kadar anlatabilirsinki..mimik yok hiçbişey yok..gereksiz o kadar tartışırdıkki.sonra o son 3 gün hiç geçmezdi hele 1 saatlik uçak yolculuğu sanki 12 saat gibi gelirdi..valiz beklemeyi saymıorum bile..sinirden dudaklarımı ısırdığım çok olmuştur.Ah Sabiha Gökçen ne çok tanık oldun o kapılar açılınca sarılmamıza..ama sayılı günler çabuk geçiyordu ve ben o 4 tarafıı denizle değil de yalnızlıkla onsuzlukla çevrili adaya geri dönerdim.Eğitim şarttı.bir gün sinopa atandığım açıklandı.hiç beklemiyorduk.Düşünsenize artık Türkiyede yaşıyacaktım.En güneyden en kuzeye uçtum.Bu küçük şehirde beni yeni bir hayat bekliyordu.1 yıldır bu şehirdeyim.Ama aramızdaki yollar azalmadı.yine ayrıyız yine ayrı bazen o kadar zorlanıyorumki "yeter"diyesim geliyor.Bağırasım çağırasım geliyor.artık oda işi nedeniyle sık gelemiyor cmt. burda olsa pazar sabahı gitmek zorunda:( daraldığımı hissettim bugün..Birde uzaktan iş halletmek acayip zor.Düğün telaşımı uzaktan yaşamak istemiyorum.1 haafta git gel olsun istemiyorum.Artık Zongıldak'a geçmek istiyorum ve hazırlıklarıma başlamak istiyorum.Sanırım 1 ay sonra nikah olcak ve biz eş durumundan oraya nakil isticez.Biliyorum zorlıcaklar.Biliyorum çok yıpratcaaklar ama adalet ve vicdan varsa insanı eşinden uzak tutmazlar umarım.Dualarınız benimle olsun ve ben bu küçük şehirle bir an önce vedalaşayım..

Anlayacağınız kilometrelerce uzaktan birini sevmek.........

 Onca insan arasından kalkıp da kilometrelerce uzakta olan birini sevdiğiniz,...seçtiğiniz için "hayatın bir bildiği var" diyebilmektir. televizyonun karşısına geçip oturduğunuzda bile, evdeki en dağınık halinizde bile onun
yanında olmayı istemek, onun da aynı şeyleri düşündüğü inancına güvenebilmektir. "özlemek" kelimesinin hakkını vere vere yeri geldiğinde
gözyaşlarınız gülümsemenize karışmış uyumak, ve uyurken onu düşünmemeyi
dilemektir, çünkü uyku ve o hiç iyi anlaşmaz. sırf sesini duymak için telefon açmak, saçmasapan ya da ilginizi çekmeyecek şeyler olsa bile
anlattıkları dinleyebilmektir. en kötü anınızda anne babanızı bile değil,
onu arayarak, tüm sevdiklerinizi es geçebilmektir. ve en önemlisi dahası en zoru, onun sizi çok sevdiğine inanıp, tüm korkuları bastırarak o uzakta dahi
olsa ona güvenebilmektir...

18 yorum:

  1. canım benim dualarım seninle olacak umarım en kısa zamanda birarada aynı şehirde olur mutlu mesut hazırlıklarını yaparsın tatlım ya:) bir an önce evlenirsinizde inşallah birdaha her aksam aynı evdesiniz inşallah:)
    canım ya sen nekadar zarifsin nişanlınla ne kadar yakısmıssınız resime bayıldımmm Allah sizi hiç ayırmasın artık insallah:)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar içten yazmışsınız, Allah inşallah gönlünüze göre verir, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. canımmmmm ne güzel yazmışsın ne kadar içten sevgi dolu.. gözlerim doldu okurken fıstığım. inşallah hiç ayrılmamak üzere güzel günleriniz olcak dip dibe.. çok tatlı bir çiftsiniz siz, allah sevenleri kavuşturur bitanem azcık sabır gerek. kocaman öpüyorum seni duygusalım benim

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. hayata yeniden başlasam tekrar seni sever tekrar bu ilişkiyi senle uzaktan yaşamayı göze alırdım.benim için her yol sensin aşkım .seni çok seviyorum.mutlu günler bizi bekliyor bunu unutma meleğim... ( C )

    YanıtlaSil
  6. güzincim;tatlım ya çok saol senin zarifliğin o inşallah btanem ya tek temennim...
    swotpisces;tatlım bazen gelio bana böle gerçekten zor aminnn
    tuba;canım Allah sevenleri ayırmasın gerçekten çok zor değerini bil valla yanı şehirde olmanın;)
    ooooo pembe mor alg;hahahha canım sevgilim sen benim bloğuma girermiydin hatta okurmuydun çok güldüm ya sen bu kadar romantikmiydin:)şoktayım saol güzel cümlelelrin için ben de seni çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  7. canım benim, çok ama çok haklısın. ama tüm mesafelere rağmen, harika bir ilişkiniz var ki, bak bugünlere gelmişsiniz:) sevenler eninde sınunda kavuşur, eğer aralarından biri vazgeçmezse;? siz vazgeçmedikçe, hayat size uymak zorunda kalacak, emin olabilirsin :)

    YanıtlaSil
  8. lamore del calcio;inşalalh güzelim en yakın zamnda olur tüm dediklerin zaman geçmio yoksa

    YanıtlaSil
  9. canım yaa, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.. insanın sevdiği ile aynı evde yaşaması kadar güzel bişey yok gerçektende.. hayalleirin gerçek olsun bir an önce tatlım ;)

    YanıtlaSil
  10. amiin btanemm amin öledr tabi canım ya bizde evlenelim sizin gibi zuzn yollara çıkalım:)

    YanıtlaSil
  11. ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum, ama sonunda kavuşçaksınız bunu umut edip bunu düşünerek beklemek de güzel şey, sonuçta sevdiğin, beklediğine değer biri var hayatında..

    YanıtlaSil
  12. cecilla;orası öle canım da çok zor Allah kimseye yaşatmasın

    YanıtlaSil
  13. canımcım okadar güzel yazmışsınki,okadar duygu dolu yazmışsınki..Sevgilin çok şanslı onu bukadar çok seven bir kıza sahip olduğu için..Allah sizi bir an önce kavuştursun ve hiç ayırmasın..İnşallah ömür boyu devam eder aşkınız.Uzaklık aşkı herzman daha tutkulu yapar,iyi yanlarını düşün,birbirinizi özlediğiniz ve bu kadar emek verip hasret çektiğiniz için birbirinizin kıymeti daha iyi bileceksinz.Resminiz de çok tatlı maşallah size :)

    YanıtlaSil
  14. Canım benim nerelerdesn sen ya düğün hazırlıkları falan merak ettim bak..Canım güzel dileklern için çok teşekkür ederm haklısın tatlım ya özlemde güzel ama bir yeyere kadar be güzelim:(Allah'ım hiç birimizi ayırmasın inş.

    YanıtlaSil
  15. merhaba yeni izleyicinim ama sanki sen kıbrıstan tanıyorum gaü den yanılıyor muyum ? bak yakında evleneceksiniz şanslısınız özleminiz bitecek :)

    YanıtlaSil
  16. tuem;canım ben yakın doğudanım ama bizim kampüse geldiysen belki neden olmasın..inş. canm inş.

    YanıtlaSil
  17. kilometrelerce uzakta birini sevmek, bana sevmek ve sevilmenin guzel oldugu kadarda sancili oldugunu ogretti :( Olsun ama herseye ragmen hayat sevdikce guzel :) ilk kalp bir olduktan sonra asilmayacak sey yoktur degil mi ? size omur boyu mutluluklar diliyorum bitanem pembem :)

    YanıtlaSil
  18. canm çok ama çok sancılı üzülme lütfennn kıyamam ya:(aynen canmm gönüller bir olsun saol canmm hepberaber mutlu olalım:)

    YanıtlaSil