Düğünümüz....

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Nişan Başlamadan Çalan Müziği Buldum:))

Yerim ben benim beynimi.Böle bi müzik mi olur diceksiniz oldurayım bende:)Hani sevgili dostlarımız bizi beklerken boş boş oturmasınlar die onlara müzik şöleni sunmam lazım.Aslında barkovizyon gösterisi istiorum ama herşeyi nişanda tüketmek istemiyorum.Nişanım sinema konseptli olcak gibi.Davetiyem öleydi.Girişte 2 mzn posteri olcak.Seanslar kısmınada nişan saatlerini yazcam.Ve çalan müzik Yaşar "sevda pek yakında sinemalarda"oh ohh.Pasta kesiş müziğim de Nil karaibrahimgil "hakkında herşeyi duymak istiyorum".Değişik fikirleri olan el kaldırsın yada kaldırmasın yakında bırakır bu Nihatcan beni:)

8 yorum:

  1. canım harika seçimler olmuş. öenmli oaln senin beğenmen zaten. biz de misafirler bizi beklerken çalan müzikleri içerden duyduk. giriş-pasta-ilk dansı ben ayarladım ama yemek müziklerine bakmadım bile hiç. ama o kadar güzel müzikler çaldıki. tabi bilebilmem imkansız ama çoğu fransızca ve ingilizceydi çok eğlendim ben içerde beklerken =) inşallah senin de çok keyifli olur =)

    YanıtlaSil
  2. canm benm senn müziklerine baktım da onları düğüne saklıyorum:)gerçekten güzel seçimler umarım ben de senn gbi güzel dakikalar yaşarım;)

    YanıtlaSil
  3. nile bayılıyorum ben ya,süper seçim olmuşmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. dmi düşün düşün naparım son kararım:)

    YanıtlaSil
  5. canııım süper seçimler keşke elimizde olsa da gelebilsek eminim çok eğlenceli olacağından :D

    YanıtlaSil
  6. canım sen gelmek istiorum de yetr her zaman başımın üstnde;)

    YanıtlaSil