Düğünümüz....

16 Eylül 2013 Pazartesi

Süt Pompası Sorunsalı-30.Hafta

telimde yüklü olan 40 hafta(bütün hamilelere tavsiyemdir indirilmeli)beni uyarıyor.30.hafta...
-bebeğin bütün zamanını uyuyarak geçiriyor.(benim gbi pinpirikli bi hamileye sölencek laf mı şimdi ben bi hareket etmeyince delleniyorum neseki minik kalp alya masal arada tekmeleriyle içimi rahatlatıyor)
-mide yanması bitecek az kaldı!!(bu halk dilinde bebeğin saçı çıkıyor die yorumlansada zira benim kızım annesine çekerse kel doğacak yinede çok merak ediyorum kız tarafınamı yoksa erkek tarafına mı benziyecek gönlüm kız tarafından yana tabi:) )
-Kendinş bitkin hissetmen çok doğal(evet saat 4 oldu benim bi adet toplanmamış yatağım ve yapılmamış yemeklerim var neşe ki bi adette bunları dış sesiyle eleştirmeyen bi adet kocam var)
 
11 hafta kalmasına rağmen hala oda olayını halletmiş değiliz.İStanbuldaki firmalar saolsun 400 kadar da nakliye istiyor çocuğum salonda büyücek ondan korkuyorum:))
Asıl olayımıza gelince bu aralar süt pompası almaya karar verdim ve 2 marka arasında kararsızım
madela ve avent
siz neyi tavisye ediyorsunuz blog anneleri....
 
minik kalp Alya Masal ve annesi öper sizi

13 yorum:

  1. Merhaba, sağlıkla kavuşun inşallah. Ben Avent kullanmadım ama Medela'dan memnun kaldım. Epey nazik bir alet Medela, az acıyla hallediyor işini :)

    YanıtlaSil
  2. http://www.kelebegingozunden.com/2012/09/bebek-bakmnda-kullandklarm.html tatlım senı boyle alııyıyımmm :)

    YanıtlaSil
  3. Lansinoh diye marka var ablam ve arkadaşlarım da bu markayı kullanıyor doktorlar genelde bu ürünü tavsiye ediyorlarmış.

    YanıtlaSil
  4. bu konuda hiçbir fikrim yok fakat ben Alyayı da seni de sevgiyle takip ediyorum :)
    Bende bloguma beklerim http://egegelini.blogspot.com/ Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  5. canım lansinoh süt pompalarıda güzel bende manuel mi alsam elektriklimi alsam kararsızım:(lansinoh manuel alıcam büyük ihtimalle alan herkes memnun birde ona bak derim biz oda takımını aldık kuzucum 3 haftadır gelmesini bekliyoruz sizde istediğiniz modeli bulursunuz inşallah öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  6. canımm ben de öperim onu ve heyecanlı anneyi :))

    YanıtlaSil
  7. medeladan memnun kalındı ;)

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle lansinoh manuel olan boşuna para vermeye gerek yok ilk 2,3 denemem başarısızdı hatta ta boşuna para verdim galiba dedim bigün tv izlerken bir ysndan da süt sağayım dedim 5 dakika sonra pomoadan garip bi ses geldi bi baktım ağzına kadar dolmuş o derece ysni eczanemizde,com dan 40 lirsya alfım

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle lansinoh manuel olan boşuna para vermeye gerek yok ilk 2,3 denemem başarısızdı hatta ta boşuna para verdim galiba dedim bigün tv izlerken bir ysndan da süt sağayım dedim 5 dakika sonra pomoadan garip bi ses geldi bi baktım ağzına kadar dolmuş o derece ysni eczanemizde,com dan 40 lirsya alfım

    YanıtlaSil
  10. Ayyy yeni doğan bebişlere bayılırım,gelince benim yerime de koklayın

    YanıtlaSil
  11. Ayyy yeni doğan bebişlere bayılırım,gelince benim yerime de koklayın

    YanıtlaSil
  12. hastaneler 70 tlye madela'yı kiralıyorlarmış, herkes memnun. avent'i de ablam almış. ben de alsam mı kararsızım, ihtiyaç olursa alayım diyorum, şimdilik dursun bakalım.

    YanıtlaSil
  13. canım ben avent almaya gittiğimde satış danışşmanı bana medelayı tavsiye etti kendim de ikisini de kullandım ama medeladan daha memnunum dedi ve ben de öylece almıştım. veçok da memnunum.ilk zamanlar aventin el pompasından kullanmştım bir işe yaramadı elektrikli düşünüyorsan medela derim.fiyatolarakda birbirlerine çok yakınlar

    YanıtlaSil