Düğünümüz....

31 Mayıs 2013 Cuma

Minik Kalp Mucizeleri ve Bir uyarı

Hamile kaldıktan sonra çok güzel şeyler yaşamaya başladım...çok değişik mucizeler..Bunu tamamen hayatıma giren miniğe bağlıyorum...
şimdi aklıma gelmiyor ama hamilelik mucizeleri diye bişey kesinlikle var zaten en büyük mucize pıt pıt atan o kalp değil mi:))

Geçenlerde benim için çok yararlı bir çekilişe katıldım.Çekilişi Nilin annesi Noni düzenlemişti. Bi sürü hamilelikle ilgili kitap,cd..Kazandığımı gçrünce çok şaşırdım.Çünkü ben bugüne kadar hediye hiç kazanmadım:))Bu sabah elime ulaştılar.ve ben biraz sonra mavi gözlü kızın annesine teşekkür msjı atacağım.burdanda teşekkürü borç bilirim...



uyarıma gelince hamileler bu süreçte çok duygusal oluyormuş ben olmadım henüz sadce kuzey cemreye evlenme teklifi ederken gözüm doldu saolsun baba olcak C bana evlenme teklifi etmedği için bi nevi iç geçirme yani:)
Biliyorsunuz 3 ayım sorunlu geçti..Ama ben bunu hiç bir zaman kullanmadım.C ye naz yapmadım gerektğinde yardım istedim ki "ohh kızda naza bak bende yapayım"diyen birine C "yoo Allah için ben bişi görmedim"die cevabınıda verdi.Nese ne zaman durumumu öğrenen biri olsa cevaplar şunlar
-Ay duyguğğ sen benim yerimde olsan napardın
-Ben hep hastanede yattım seninki ne ki
-ben serumla durdum
-amannn geçer...


yemin ediyorum annem dese soğurdum.Herkesin acısı kendine ya da herkesin derdi kendine
"sizin yanınızda eşiniz var"diyomuyum ben sana ya da sana senden kötüleri örnek veriyor muyum..Lütfen etrafınızdaki gebelere nazik yaklaşın.İnanın bunlar teselli cümlesi değil..Ben senin yaşamadığını yaşamadım diye bu iyi olduğum anlamına gelmez..
inanın ki "benim zamnımda.."die başlayan cümleler hiç bir anne adayına iyi gelmiyor...

çok dolmuşum:))


Bu da son halim:))

Minik kalp ve annesi öper sizi....

15 yorum:

  1. ayyy daha neler duycaksın bak sutun yetıyormu sutun avr mı en sevımsız ınsanı sınır eden soru bunlar...bosuna uzulmusum kendımı paralamısım dıyorum hep ah ah lohusalık gecınce anlıyor ınsan...sen kımseyı dusunme bosver :) saglıklı olunda gerısı bos..sevgler

    YanıtlaSil
  2. Boşver diycem ama sinir olur insan haklısın. Yine de boşvermeye çalış en azından, öperim :)

    YanıtlaSil
  3. hediye kitaplarınız sizin için çokkk faydalı olacak:)) ben hamileliğim ve doğumum yaz ayına geldiği için çok sıkılmıştım hamilelikten bir an önce doğurmak istiyordum ama tabi normal doğum beklendiği için tam 9 ay 10 günü doldurup doğurdum bebeğimi aklımdan defalarca sezaryen geçti sıkıldığım için ama iyikide olmamış şimdi o günleri çokkk özlüyorum özelliklede bebeğimin kıpırtılarını içimde hissetmeyi ultrasonda bebeğimi görmeyi ayy nostalji yaşadım bir an bebeğinin içinde olduğu her an çok özel çok değerli keyfini sür cnm:)))

    YanıtlaSil
  4. Hediyelerin zamanlaması süpermiş.Çevredeki kişiler hep böyle herkesin kendi canı yanınca anlıyo yani resmen robot muamelesi yapıyorlar.Bebişinle mutlu mutlu keyfine bak :)

    YanıtlaSil
  5. Boşver canım hiç sinir olma insanlar o kadar çok şey söylüyor ki dinlemeye bile değmez bir çoğu ^^
    Sorunsuz 6 aya ve minikle güzel ve sağlıklı vakitlere! Bende sizi öperimm :*

    YanıtlaSil
  6. evet her kafadan bir ses çıkıyor , hediyeler çok iyi denk gelmiş... :)

    YanıtlaSil
  7. Canım süpper hediyeler kazanmışsın, çok işine yarayacaklar eminim :)
    Ayrıca o muhteşem annelerin söyleyecekleri hiç bitmez, kaç kilo, ay benimki böyleyidi, doğumum şöyleydi, sütüm bu kadar emdi, falan filan..Bu yüzden hımm diye dinle sadece... kulakların kapalı ama :D Sanki herkezin yaşadığı aynı olmalı aptal insanlar başka bişii değil..
    Duyguuu ben konuşturma şimdi, Çınar 2 yaşında halen sinirim geçmemiş bak :))
    Öpüyoruz o minik kalbii..
    fotonada çok güldüm :D

    YanıtlaSil
  8. "Başkalarını mutlu etmekmi istiyorsun? Onlara mutsuzluğundan bahset" diyordu bir kitapta. Birde bunun tam tersi olanlar var tabi kendi mutsuzluklarını seninkinden üstün görüp ne çektim ben stayla şeklinde saçmalamak...Gerizekalı insanlar topluluğu diyoruz biz bunlara...Boşver kuzu

    YanıtlaSil
  9. cqanım hamilemisin ay çok sevndm süperr bebiş geliyo desene hadi gözn aydın :) ben konuya farklı girdm valla yeni duyduğum için :) bir süre yoktm pek buralarda

    YanıtlaSil
  10. Sen ne şekersin öyle :) miniğe de kendine de iyi bak, kulaklarını içi kurumuş insanlara kapat, sonuna kadar hamileliğin tüm nimetlerini kullan :) öptüm seni çok.

    YanıtlaSil
  11. çok yakışmış hamilelik :) Allah bebeğinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  12. Ѕtart thiѕ game out by saying, “I'm going on a trip and I'm bгingіng.
    It's also a way to fill time, if the wedding planners know this isn't a "dancing" group or if уou ωаnt to looѕen pеοple up fоr a lοng night οf celеbгаtіng.
    So ωhen you want an аctіvіty
    to quіeten the kids dοwn a bіt, it's a great idea to sit them down with some markers, pens, or pencils, and have some fun with some printable Halloween-themed games. Try and enjoy these multi-player elimination board games. In this game blocks are given with some numbers with some empty blocks.

    Here is my web blog ... http://fununblockedgames.com/

    YanıtlaSil
  13. The finаl person residіng in the
    cіrcle wins the ovеrall game. As boԁіly phуsique
    demands workout, humаn bгain alsο needѕ some kind οf entertaіnіng exercise.
    Some οf these are video gameѕ baѕed around
    winter thеmes, playable online through a user's web browser. Here are some games that our education based games that our family uses. Having a dance teacher do a bit of teaching not only livens up the reception right from the start, but it gets people out on the dance floor who might otherwise be too self-conscious normally to get out there and let it all hang out.

    Also visit my blog post: cool fun games for free

    YanıtlaSil
  14. ooooooyyyy duyguuuum Hamilemisiiiiiin eyvah eyvah blog gideli ben pek cok sey kacirmisim :)
    Rabbim tamamina erdirsin insallah canim benim <3
    Etrafinda oylesi insanlari salla gitsin bosver ;) Kelebekmisali

    YanıtlaSil
  15. Kitaplarını iyi günlerde oku canım, işine yarayacak olmasına çok sevindim, etrafta moralini bozan herkese de kulaklarını tıka bence... Ben hamileyken bebeğimin cinsiyetini sorup kız olduğunu öğrenince boşver ikincisi erkek olur diyene bile rastladım, cins insanlar çok maalesef!
    Seni ve minik mucizeni öpüyor sevgilerimi gönderiyorum Sinop'a, mucukkkk!

    YanıtlaSil