Düğünümüz....

15 Mayıs 2012 Salı

Hediyemi Aldım Geldim:)

Rüzgara Doğru ve İki Şehrin Hikayesi kızlarımız bana bu ödülü layık görmüşler teşekkürler...

Gelelim hakkımızdaki dier 7 gerçeğe:)2 kere daha yaptığım için seni kırmayarak konuyu güncelliyorum:)

1)Kafama uçak düşmesi en büyük fobim gülmek yok cidden çok korkuyorum uçağın içindeysemde birinin kafasına düşmekten korkuyorum...

2)Çiğ köfteyi bıkmadan her gün yiyebilirim.Hatta aldığım bi duyuma göre düğünümde tatdımlık dağıtcaklarmış ay ne güldüm..Düşünsenize herkes limon acı kokuyor:)aslında kına konseptine uygundu..:)

3)Hayatta beddua etmezdim taa ki naklime izin vermeyesiye kadar üst yönetimin...Keyfi bir şekillde aile düzenimi bozan yönetim YARINA KALIR YANINIZA KALMAZ!!!

4)C'nin antiromantik olması beni çileden çıkarıyor.Dün en çok annene çiçek aldım dedi.Senden bi beklentim yok artık dedim.Az dokunsun dimi bu laf yokkk bak yine sinirlendim:(

5)Yaz gelsin istiyorum.Denize girmek istiyorum....Bronzlaşmak istiorum.

6)hayatta şunu anladım deveye diken yaranıyor gerçekten.Sen istedğin kadar iyi ol iylik yap umurlarında olmaz ama az dişini göster ooo peşinde pervane..bunu mantığım almıyor işte bazen bu dünyadan değil miyim die düşünüyorum....

7)Kenan Doğulu Berene "bal gibi"şarkısnı yazmış.bu gün bunu9439589486. dinleyişim.C bana bırak şarkı yazmayı not bile yazmadı.Allah'ım benm gibi balık burcuna romantik bi kıza revamıydı bu sorarım sana..:)
8)Bu da benden olsunn dün balkonumda mandal takmadığım pembe havlum uçmuş gitmiş nasıl üzülüyorum sormayın...Bide annem demsnmi kızm git bul büyü yaparlar die:))

Öperim:)

2 yorum:

  1. okurken güldüm özellikle de uçak fobine :) senin c ile benim yeti kişisini yan yana getirelim ziraa ikisi de aynı kafa , bende zaman zaman sinir oluyorum ve beklenti içinde olmaktan vazgeçtim, düşünsene benim burç yengeç ve romantik ve duygusalım ama adama baka baka bende onun gibi olmaya başladım sanki.

    Ha bu arada dua edicem demişsin ya , saol tatlım.

    YanıtlaSil
  2. canım benm desene aynıyız..ben balık sen yengeç bizim gbi romantklere reva mı dmi:)
    duam sana canmmm

    YanıtlaSil