Düğünümüz....

18 Mayıs 2012 Cuma

Kalırsa Yazık Olur

Ben de Senem gibi bu mimi biri bana yollsa die bakıodum valla...Böle tırnakalrımı yiyodum...
Düğünüme yüz bilmem kaç gün olmasına rağmen sevgili kurumum hala beni yollamakta ısrar edior referans(!)arayışlarım tam gaz devam ediyor.Kızlar inanın o kadr boğuldumki uzak bi şehirde yalnız yaşamaktan ki burda yanlış anlşılmasın tabiki çok sevdiğim insanlar var ama ailem uzakta koca uzakta olmuyor inanın olmuyor...Hele uzaktan ilşki yürütmek Tanrı'm nasıl zor nasıl yıpratıcı sen şaka yaparsın o anlamaz,o şaka yapar sen gece yuyamazsın..falan da filan...Bide kıskancım bu da şundan kaynaklanıor biz hiç aynı şehri 10 günden fazla paylaşmadık ne bi çevresini tam tanırım ne takıldıklarını nese geçen işyerine gittim kzın biri öğle arası yanında ben varım cüneyttttttt ama bir işve bir naz ben yapmadım ben öle cüneyt demedim adama yani bir sevimlilik yapmalar falan salak karı yanında ben varımm demek ben yokken nese bizimki artık benden korkusuna mı ne bilmemne hanım die hitap ediyor kıza bir bakış bakmışımki saçını başını yolmadığıma dua etsin..bi keresindede bak hiç unutmamm gittim bankaya ayyyy duygu sen misin yok ben dublörüyüm dememk için kendimi zor tuttum gayet sevmliiyimm bilmiolarki içimdeki o cadıyı neseceğime ayyy ne gererk vardı pembe maske almışın(kargom c ye gelmiştide bu hatun nerden biliodu bi kavgada bu yüzden yaptık zaten)
bi de uzaydan gelmişim gibi etrafımda toplanmışlar bak duygu C çok beyefendi bi çocuk değerini bil baak sennnn ben bilmessem kzınamı alcaksın bizimki şakıo merak etme hiç bi kızla alakası yokk -nie toplandınız etrafımda ozamn-geçen bi müşteri geldi oturdu yanına gittim kuratdım gözün arkada kalamsın....ay canm benim superwomannn kurtarmş kocamı..yazdıkça delleniorum silemeden yazacağaım içinde mümkün olduğunca seçerek kullanıorum cümlelerimi sanki silsem bilceksiniz:)
Ay bide şu var bi gün avm deys kadının biri ayyy cccccccccccc sen en zamn askerden geldin benm saf aşkım ben ne zamna askerden geldim die bana döner ne bilim ben die bi kızmışım sanki askerden geldğinde beraberdik...bi daha o kadın hayatımızda olmadı uzaya gtmiştir umarım....

bide hayatımın çok rutinleştiğini düşünüyorum ev iş iş ew..burdaki en fazla sosyalliğim face ,tibit,blog ve banucumla akşam yürüyüşlerim..Bideee Sinop mantısı gelin ısmarlıyım:)
Bide C nin odun olması çok canımı sıkıo inanır msınız en son ne zaman dansettik bana en son ne zan çiçek aldı yok hatırlamıorum yine dellendim..Çok relax sürekli halleders dio bide ne gerk varmış her bi talebime ne gerek var dio neyeg gerek varr neyeee...

geçen gün onlardayıs şimdi gelin olarak çay dolduyorum ben sorarım içer misiniz die aaaaa dur orda sorulmazmış doldurcakmışım içip içmemek onlara kalmış kaldım öleee ya içersin ya içmessin oyuna ne gerek var ben doldurcam içmiceksin bide ben  onu senn kafandan aşaya dökerim be..bu gelin de üşengeçlik göstergesiymiş koptummm ya üşensem inanın kalkıp sormam işte böle saçma sapan takıntılara hiç gelemiorum bişey varsa vardır yoksa yoktur 3 günlük dünya ne die 3. bi yabancı dille uğraşayım dimi gayet açık güzel Türkçemiz varken..

Kenan Berene şarkı yazmış bal gibi..nasıl güzel dinleyn emi...
Babannem öleli  nerdeyse 8 ay olcak nasıl özledim nasıl keşke düğünümü görseydi..
millet ev arıo bulamıor benm ev aldım oturamıyorum adalet mi bu adalet mi
yarın pizza yapabilirim üşenmessem bide pizza hamurunu 1 gece dolapta bekletmek lazımmış daha güzel oluyormuş..

kardeşim benden kat kat güzel ve kat kat şanslı yarısı bende olsaydı nolurdu aynı kişilerin kızları değilmiyis biz ama küçükken çok salaktı bana "beni güneşe getir" falan derdi..demekki benmde fazlalığım varmış.Kızma bana Duysal'cım seviorum seni...

birazdan toplantı var haber vercekler  toplantılardan nefret ediorum içinmden yeterr die bğrıorum bazen birilerinin kafasını kopardğımı falan hayal ediorum özellikle aklınca bana laf sokanlara..

geçen sahilde ölü yunus bebeği gördüm kuyruğunu parçalamşlar nasıl canm yandı nasıl üzüldüm

ve sen sayın okur sonuna kadar okuduysan bana 3 kalp yollarmısn yorumunda çok ihtyacaım var buna:)

öperim

26 yorum:

  1. sana koccamaaannn 3 tane kalp gönderiyorum <3 <3 <3 :D sıkılmadan sonuna kadar okudum ,benim hep sölediğim bi söz var erkeklerin genleriyle öküzlerin genlerini % 50 aynıdır diye hiç kadın ruhundan anlamıyolar şımartmayı bilmiyolar halbuki 2 pışpışlasalar hemencecik kedi moduna geçer miyavlarız ama malesef onlar bunu anlamıyolar :))

    YanıtlaSil
  2. <3<3<3 siz sıkıntılardasınız ama ben okurken çok güldüm.çok şekersiniz. Boşverin herşeyi sizde aman dert etmeye ne gereek var diyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he valla diorm ama 2 dakka snra aynı moda dewam:)

      Sil
  3. <3<3<3 tel solukta okudum
    Duygu kopardın beni yeminlen, kısa zamanda yazmak istiyorum. kıskanç biri dğeilim sanırım ama şu durumlarda haklısın, insan uzaktaysa çıldırır

    of bakıp bakıp gülüyorum yazına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      kızm uzakta olmak çok zor bi ebn bilirim:P

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. kal kalp kalppp
      ben kalp yapmayı bilmiorm bu arada:)

      Sil
  5. ♥ ♥ ♥ :))) Yazdıklarını okurken inan ben dellendim burda. Ne o öyle cüneeeyyyt falan! alcan koparcan kafasını! Hiç gelemem bende öyle şeylere.
    Yalnız için şişmiş resmen senin :D Boşverrrr, koyver gitsin hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gel beraber koparalım tek hücreliler nolçak:)
      şiştm be kuzmm

      Sil
  6. aman duygumm ne helak etmişin kendini öyle :) kıyamam sana bi an tırstım kız senden adamları parçalayacak valla ne yalan deyim ben kıskancımdır ama kıskanmadım mıda hiç tırt yani ne yaparsa yapsın. Öle yılışık insanları sevmem lafımı da sokarım ne alaka öle hıh sinir oldum o kızada ilk başta anlattığına
    Neyse efenim sen baya içindekileri döküp rahatlamışsındır inşallah herkes dolmuş taşmış kuzum bu havalar mı birşeylerin olmamasından mı ne bilemedim :)
    ♥♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. laf sokamadım içimde kaldı suratım eminim herşeyi anlatmştr c kadar kafana taş düşsün bende kurtulayım btün bankacı eşleride:)

      Sil
  7. seni bu cüneyt yakacak :)
    allah bozmasın
    kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  8. Ay kalp nası yapılıyo ben bilmiyom. Kalp, kalp, kalp... :))) Canım nasıl dolmuşsun, okurken ben sinir oldum bazı şeylere...

    YanıtlaSil
  9. Canımcımmm bunalmışsın sen çok :) bi tatile git,hatta Cüneytle gidin :) Sen takma kimseyi kzıım sen dünyalar güzelisin ,hiç kıskanma C'yi bence erkekler çok kıskanılınca havalara giriyo.Ayrıca isteklerini söyle güzelce,çiçek,süpriz vs yaparsan mutlu olurum diye ciddi ciddi.Bi de şimdidien gelinlik yapıp aileleri kötü alıştırma,insanlar seni olduğun gibi kabul etsin dinleme kimseyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dinlemiorum canm cool takılıorum:)
      canım tatili bırak zng.a gtsem kar bana:(

      Sil
  10. ♥♥♥
    Önce kalp sonra yorum :)
    Bitanem benim ya biran önce referansı bulabilsen, ailene, sevdiklerine kavuşabilsen..
    Ayrıca C efendide biraz değişse çook iyi olacak:)

    YanıtlaSil
  11. öncelikle <3 <3 <3
    insallah hersey biran once yoluna girer canim benim,
    uzakta olunca hersey daha cok zor oluyor bunu cok iyi bilirim, biliyoruz ama ne fayda ..
    herseyin hayirlisi olsun, sen hep hep mutlu ol insallah
    not : bende ozledim babannemi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canm benmm ya nasıl özledik dmi:(
      hepberaber mutlu olalım inş.

      Sil
  12. ♥♥♥
    okumaya doyamadım desem !!! :)

    YanıtlaSil