Düğünümüz....

16 Mart 2012 Cuma

Şimdiki ise Pskolojik Mim

Mavi Umut ve Sevoo saolsun beni mimlemişler...Sorular güzel ve farklı:)buyrun ben:)

1.kendini seviyor musun?
Genelde seviyorum..Ama bazen kızdığımda oluyor.Zaman zaömn kavga bile diyorum.Mesela bu sabah aklıma bişi gelmiş onun tartışmasını yapıyorum kendimle ama sabahın körü"ay duyguu ne alaka şimdi ne salaksın ya bi sus"dedim:)iç sesimi bastırdım ama susmuyor cır cır...

2.yapmaktan hoşlandığın şeyler?
Çok var..yemek yapmayı çok seviyorum.Gezeyim,dansedeyim,şarkı söliimm bide sarılmayı çok seviyorum...Hepinize sarıldım bile:)

3.hedeflerin nelerdir?
bak bu değişiyor işte..şimdiki hedefim biran önce tayinimin çıkması ve işleri yoluna koymak.Sonrqa bazı huylarımı bastırmak:)


4.nefret ettiğin şeyler.
hani laf sokarlar ardından şakaaaaaa derler ya ölür müsün öldürür müsün..bide kendini övenler hiç haz etmem.ukalalık...bide sabahın köründe kalkmak.. aa bide şu an burnumun akması nefrett etttim:)


5.ilham aldığın kişiler
Kimseyi sallamayan kişilere bayılıorum...Şöle yani mesela biri bana yanlış mı yaptı çook üzülürüm...ama bazıları vardır ki çok ta tın derler ben de öle olmak isterdim..ee bide annem nasıl heryere yetişebilio hala çözebilmiş değilim...

6.favori şarkıların,kitapların,filmlerin.
Zeki Müren-Gitme sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım offf

Nilüfer-Son Arzum..Sevgililer gününde biraz içkiyi fazla kaçırmışım ve son arzumda dans edelim die ağlamışım..Yazık çoçuk gece 12 de pc den şarkıyı bul benle dans et:)Annem gözümden yaş geldi diodu.çok utandım ya:(
Duman-Senden daha güzel-Nişan şarkımız
hotel california


Canan Tan,Ayşe Kulin,Zülfü Livaneli kitapları favorim...


pearl Harbor ve Mustafa Hakkında Herşey bunları defalarca izleyebilirim aaa bide buz devri..

7.birisinin ölmeden önce yazdığı yazmış olduğu ölüm notunu bulsaydın ne yaprdın?(kendi adının ve notun olduğu)
Kesin ağlardım..


8.kendini tek bir cümleyle anlatırmısın?
Duygusal derler bir de acırlar halimize. Siz kendinize bakın! Oysa bilmezler ki biz balıklar öyle gam yüklü falan değiliz, dertler üstümüzden deniz gibi akar geçer. Biz yazar, çizer, resmederiz. Yeme içmeyi de severiz... Bir de her şeyle dalga geçeriz. Eh hayat da başka türlü çekilir mi?

4 yorum:

  1. cevaplar için teşekkürler cnm,ayşe kulinde hemfikiriz;)öpüyorum..

    YanıtlaSil
  2. canımm header süper olmuş bayıldım! ben de senin gibi kendini övenlerden nefret ederim bırak da başkaları takdir etsin dimi ama:) ve ben de Canan Tan'ın kitaplarını çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. canim cok seviyorum bu mimleri seni biraz daha yakindan tanimis oldum :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  4. sen baya baya kendinle konusuyorsun, bi ben konusurum zannediyordm :P tabi o kadarda degil yani arada bi konusrm :D cevaplarini begendimm ... sevgiler :)

    YanıtlaSil