Düğünümüz....

4 Ocak 2012 Çarşamba

Veeee Geri Sayım Başlar Son 8 Ay;)

2012 Gelinleri...tuba,senem,gamze,pembegönlümsende başka saymadığım var mı söleyin eklicem valla:)Artık geri sayıma başlasak mı napsak...Benim için son 8 ay:)belli oldğunda aman daha 10 yıl var demiştim sanki hiç gelmicek gbi ama şimdi telaşı yavaştan yavaştan hissediyorum valla..Tanrı'm o ev nasıl dolcak ne banyo dolabı,ne portmanto ne de mutfağım hzır gerçi mutfak dolabım sipariş verildi..mutfak dolabımı bu yazımda paylaşmıştım.Şimdi ise banyo dolabı ve portmanto seçmem lazım..Ama inanın en ufak bilgim ve fikrim yok..Banyom sütlü kahveydi en son hatrladığım:)hoş görün en son 1.5 ay önce gtmiştim..Bi yanım çok dolaplı yap lazım olur diyor dier yanım sade ve şık olsun donatma her tarafı diyor..Felaket zorlanıorum bu konuda..Var mı yardımcı olacak bana:)Netten bulduklarımsa şimdilik bunlar..
sj home'den bu güzel  hediye için tıktıktıktık:)
nestuğ adlı blogtan bu güzelliği kazamnak için bidaha tık:)

12 yorum:

  1. ne güzel heyecan :) benim banyo maceramı görmüşsündür ama ben bir daha hatırlatayım dedim.. Asma dolap tavsiye ederim, altını çok rahat temizleyebilirsin. Hani dolap içine monte olan kirli sepetleri var ya onlar biraz küçük oluyor, eğer yerin müsaitse biraz daha büyük bir alan ayırabilirsin. Deterjan, tuvalet kağıdı, temizlik malzemeleri vs. koymak için de birkaç göze ihtiyacın olacak. Kolay gelsin ;)

    http://gelinyolu.blogspot.com/2010/11/banyo-tadilat.html

    YanıtlaSil
  2. canım 3uncu foto guzelmıs.ama havlu deterjan vs derken yetmez sanırım cekmeceler :) bır tane de boy dolabı olabılır yanında :)

    YanıtlaSil
  3. kuzummmmm :)
    Kız beni bi isteselerdi allahın izniyle :D
    bu arada dolap konusunda ne az ne çok resimlerde 2. ve 3. fotoğraftakileri beğendim ben :)
    dolabın biraz fazla olsunda havlunu falan rahat koy ama dolu dolu olmasında :D

    öperimm kuzum

    YanıtlaSil
  4. ayy canım benim ya sen hızını almışsın ev döşenmeye başlamış ne güzel:) bizim daha evimiz belli değil hala arayışlardayız, o ev bakımlancakda eşyalar buluncakta istediğim gibi olcak, nasıl gözümde büyüyor anlatamam:) inşallah hepimiz sıkıntı çekmeden herşeyi gönlümüze göre hallederiz:) banyo konusuna gelince az dolap daha şık bir görünüm sağlıyor ama kullanım açısından biraz sıkıntılı bence. okadar temizlik malzemesi, kişisel ürünler, havlular falan herşeyi toplayacak dolaplara ihtiyaç var bence:)

    YanıtlaSil
  5. ahhh bunlar ne yorucu ama ne güzel heyecanlar..bi an beni 7 sene öncesine götürdün :)
    nacizane fikrim asma dolap en kullanışlısı temizliğide kolay. ayrıca eğer düşünürsen çamaşır makinesi ile birlikte kurutma makinesinide al. ben onu almadığıma ve yer bırakmadığıma çok pişmanım. evin içinde çamaşır kurutma derdine son veriyo.ilk fırsatta bende almalıyım..

    YanıtlaSil
  6. ikinciyi ve üçüncüyü çok beğendim canım :)

    YanıtlaSil
  7. duygucum kesinlikle asma dolap ya da ayaklı dolap olsun altını silebilmek için. evin her yeri için geçerli bu söyleyeceğim, ne kadar dolap o kadar rahatlık. fazla dolap iyidir. eşyaların da gözün de rahat eder. ortada bir şey olmaz.
    zaman o kadar hızlı ki bir bakmışsın eylül gelivermiş ben anlamadım bile ne zaman eşya aldık, ne zaman yerleştik, ne zaman evlendik. rüya gibi geçip gidiveriyor..

    YanıtlaSil
  8. Canımcım benim de çok fikrim yok ama dolabin fazlalığı her zaman kullanışlı olur.Yeriniz çok küçük değilse bol dolaplı yaptır.Çamaşırlığında mümkünse 2. resimdeki gibi gizli olsun ve iki tane yanyana olsun renkli ve beyazlar için.

    YanıtlaSil
  9. şekerim iki aylık evli olarak sana diyorum ki bir evde en önemli ilk şey dolap dolap dolap.Sadelik evet çok güzel ama o kadar çok ihtiyacın olacak ki dolaplara.bu arada bana istediğin herşeyi sorabilirsin.Hala taze gelinim de :)))

    YanıtlaSil
  10. bencde kuzm haklısn ya artık peşindeym brakmam:)

    YanıtlaSil
  11. gelinyolu;canm sitenin bana çok yararı oldu haklısın bol dolap lazm..çok saol kuzm

    gamze;aynen boy dolabı şart canmmm

    hamide;benmde aklım 3.de brazda:))

    selin;canm banada uzun zamn var gbi geliyor tavsiiyelere uyulcak saol;)

    YanıtlaSil
  12. senem;olsun canım biz istedi saydık:))

    pembegönlümsende;)tatlım ev hazırda ben de uzaktayımmm inan bensz hiçnirşey hallolmuor..benmnde gözmde çok büyüyor canm Allah yardımcmz olsun umarm herşey göznlümüze göre olur...

    cemre;canm benm tatlı değil ya sıkıldm ben..haklsınn kurutma teknolojinin son harikası kesn alcam bende canmmm

    YanıtlaSil