Düğünümüz....

16 Ocak 2012 Pazartesi

Bunları Biliyor Muydunuz?

1)hafta sonu saçlatımı temizlettiğimi ama makasla:)İnceltmek saça zarar veriyormuş ama şu makas izini napçam bilmiyorum:((Düğüne kadar uzatmaya devam.Saç uzatma takdiğime için bir tık uzaktasınız sadce;)
2)Aynı zamanda ilk defa köpük boya kullandığımı ve gayet memnun kaldığım biliyor musunuz peki...ve bir not benm aslan yelesi saçlarıma sadce 1 paket gitti ama resmdeki gbi köpürmüyor memnun kaldımmı evet;)
3)en sonunda hayatımın şampuanına kavuştuğumu kesin bilmiyorsunuz...Kesinlikle,şiddetle öneririm..Saçlarım yumuşacık ve dümdüz oldu ilk defa saç açıcı sprey kullanmadan saçlarımı açtım;)
4)Kilo alma sorunum olduğunu ve ben bunun için yarın doktora gidecem bunu biliyor musunuz;)
5)veeeeeeeeeeee antiromantik sevgilimden en son ne zamn çiçek aldığımı hatırlamıyorum siz bunları biliyor muydunuz sayın okur:))




11 yorum:

  1. Hahaha sonuncuya cok guldum duygu :) bende duygu haftasonu kayboldu diyordum saclariyla ugrasiyormus meger :)

    YanıtlaSil
  2. anti romantik... :D haha
    cok guzel bir post olmus :)
    aah bu saclar yok mu, biktim usandim iyice bende :@

    YanıtlaSil
  3. gelinadayı;ben de gülsemmi ağlasammı bilemedm canm ya:))
    ama alıştm artık
    evet canm saçlarımda çok kırık vardıı hallettm ama:)

    küçük şeyler;bende kuzm ya ne bu böle yıka kurut fön maşa:)

    YanıtlaSil
  4. yaa bende ustura tercih ediyorum kestirirken ama çok kırılıyor sonra uçları.. sanırım makasa dönmeliyim canım bende..
    bu arada son mesaj yerine ulaşmıştır umarımmm ;) sevgililer günü de yaklaşıyor, sevgili damadımız hoş bir süpriz yapar şaşırtır seni inşallah tatlımmmm :)

    YanıtlaSil
  5. evet canm en iisi makas die düşünüorum hele benm gbi düzleştirici maşa kullanıyorsan;)
    yerine ulaşmak mı yok be güzelim ben ondan umudu kestim demn ben yolladm işyerine bi kutu çikolata anlasın die nerdeeeeee

    YanıtlaSil
  6. ellebet bir gün tekrar alacaktır çiçek :)

    doktor kontrolunde zayıflamak çook iyi. Eminin çok etkili olur canım.

    YanıtlaSil
  7. Duygu kilolarımdan 5 kilo gönderebilseydim eğer hemen gönderirdim tatlım :) Zayıflık güzel bir şey neden sorun ediyorsun ki. Çocukların olunca mutlaka biraz alırsın.
    Bu arada makas kullanın kızlar. Benim saçlarım yıllarca turuncu-sarı-siyah-kızıl dörgeninde paçavraya dönmüştü. Koyu renge döndüm 3 ayda bir de uçlarından kestirdim nihayet 1 yılın sonunda adam oldu. Ustura çok kırıyor. ayrıca düzleştirici uyguladığınız müddetçe boşa kesmeyin. Hiçbir şey değişmiyor kestirdiğiniz yerden kırılıyor.

    YanıtlaSil
  8. harika şeyler öğrenndim senin hakkında duygucum...
    1- düğün zamanı kuaförle öyle yaratıcı oluyorlar ki azıcık saçı bile kalınlaştırabiliyorlar. düğünümde saçım yeteri kadar yükselmedi saçın içine resmen yaratık gibi yapay bir topak saç koydu.hoppp kocaman bir kafam vardı artık:)tabi koca saç çözme esnasında bu ne beeee diye çığlığı bastı:)
    2-evet köpük boyayı annemde kullanıyor köpürmüyor hiç...

    3-hemen loreal denemeliyim.
    4-ben doktora falan gitme derim. ilerde düzenli yaşantıya geçip çoluk çocuğa karışınca vermek için uğraşırsın.naçizane tavsiyem;)
    5- şimdilik alabilir tabi ki ama evlendikten sonra amaaan ne çiçeği biz o çiçek parasıyla neler alırdık diyor insan:))))
    6- bi deeee kocaman öpüyorum seniiii:-*

    YanıtlaSil
  9. süpppperr bi bunları biliyormusunuz olmuş canım ya, köpük boyaya katılıyorum serci de benimkileri boyamıştı geçen hafta memnun kaldık :) kilo alamıyon mu bacım hala? doktor ne diyecek bana yarın mail atarmısın canım merak ederim şimdi

    YanıtlaSil
  10. tatlım ben de makasla kestiriyorum nişandan sonra kısalttım baya toparlansın diye çok gürleşti bebem bence makas izi de güzel benimki dümdüz hiç kat yok çok seviyorum ne güzel dümdüz uzuyo :)

    köpük boya hiç denemedim renk seçeneği az galiba benim kullandığım renklerden yok bildiğim kadarıyla.

    bu arada ben de artık çam terebentin kullanıyorum bioblas aldım içine kattım. loreal şampuanına bakayım ben de yıllardır aradığı şampuanı bulamayanlardanım

    romantiklik konusundan yorum yapamicim kelin merhemi olsa misali ahahaha :D

    YanıtlaSil
  11. milky;bebeğim ben zayıflamak istemiorum kiilo almak istiorum:))

    gelinadayı;canm aslında birazda kan değerlerime baktrmaya gttim neseki normal ne bilim ya kız dedğin az etli butlu olur..ve düzleştiricyi en uzağa kaldrdmm tatlm

    selin;canmm yorumuna bayıldım valla al tatlım şampuanı o kadr güzel kokuyokii sana anlatamm bide kilo olayına gelince bilmem ya böle çalı çırpı gbym sanki:)bu arada nbende kocaman öpüormm

    hamide;yes bebeğim sevdm bende kendm boyadm hatta

    tuba;canmm haklısın çok renk seçeneği yok köpükte benmki braz koyu oldu ama artık boyamcam az kendne gelsin düzleştrcyede son verdm aman beni Sinop'ta km beğenecek dimi:))
    makas izim hala duruo biliomusn ama sallamıorm bugünlerde bi relaxm:)
    canm bende çam terenbentn ve biobalasa devam ediorum ama lorealı kesn dene derm asla pişma olmcaksnn işte bu dedim
    ah bulut ahh:)al birini vur ötekine ne diim ben size:)

    YanıtlaSil