Düğünümüz....

18 Ocak 2012 Çarşamba

Ankastre Set Yardımı

Sayın blog dünyasının güzel kızları:)ankastre set alcam siz neye göre aldınız ya da alacaksınız.Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi alayım lütfen...

20 yorum:

  1. canım anneminkiler miele. gaggenau da bu işlerde aşmış.epey bir araştırmışlardı bızımkıler. ama soylemısımdır, bız bır sure gezecegımız ıcın kendı evımız olamayacak,kırada oturacagız. bır de ankastresine o kadar verecek durumda degılız henuz :p siemens tercih edebilirsin. o da miele gibi alman malı, fiyat olarak da daha uygun. ankastre olmasa da beyaz esyalarımı siemens den alacagım ben de :)

    YanıtlaSil
  2. bende miele kullanıyorum çok memnunum sadece davlumbazım franke ondanda çok memnunum fakat fiyatlar çok uçuk bence siemenside düşünübilirsin evliliğin en zor kısımları onumu alsam bunumu alsam çokk kolay gelsin canımcım:))

    YanıtlaSil
  3. ben almadım :))) beyaz eşya bildiğin benimkiler :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Canım Miele ve Franke kullanan çok çevremde. İkisi de çok güzel benim annemde hepsini franke kullanıyor ama şu aşamada bu üçlü sete yarım araba parası isterler. Kuzenim yeni evlendi 3 ü 1000 tl bosch aldı valla fena da değil. Kızın yaptığı kekler, börekler falan gayet güzel oluyor :)
    Tek verebileceğim tevsiye cam gibi dümdüz ve dokunmatik olan ocakların temizliği çok kolay oluyor.
    Fırında da alt üst ayrı ayrı yanmalı.

    YanıtlaSil
  6. biz annemlere hower almıştık 3 yıl önce bildik bi alman markasıymış daha hiç bi arıza vs çıkarmadı çok memnundum evlenene kadar :))

    evlilik aşamasında sanırım ilk bakman gereken şey fiyatı. malum bütçeler ;) tr de alacağın markalar zaten belli başlı ürünler (siemens vs) servis ağı önemli bir de. ne kadar geniş ve güvenilirse tercih sebebin olabilir

    YanıtlaSil
  7. franke'nin evye,davlumbaz ve ocagını tercih edebilirsin. çok uçuk fiyatları yok. miele uçuktur azıcık ama onun da giriş seviye ürünleri var. uzun süre kullanabilecegın de garanti her türlü.
    arçelikmiş, bekoymus vs hiç bulaşma derim. direkt siemens'den al. buzdolabını ankastre almayacaksan hiç de pahalıya mal olmaz. davlumbaz,ocak ve fırın zaten set halınde satılıyor. buna bulasık makınası ve mıkrodalgayı ekleyınce hepsi toplam ancak 5bını bulur ya da bulmaz.fuly'nn dedıgı gibi servis agı onemli. siemens de bu iste ıyıdır.

    YanıtlaSil
  8. kızlarr herkese teşekkür ediorum çok teşekkürler bütün tecrübeler,uyarılar değerlendirilip sonucu sizinle paylaşacam;)

    YanıtlaSil
  9. canım Bosch'u da şiddetle tavsiye ederim sana..
    Yavaş yavaş telaş başladı demek,hadi kolay gelsin :)
    Öptüm kocaman :)

    YanıtlaSil
  10. başladı canm ya kararsız kaldık bizde saol canmm;)

    YanıtlaSil
  11. Ben de senin gibi ankastre ürünleri araştırıyorum. Kendi evimiz olduğu için iyi bir şey almak istedik, Bosch'ta bir çok set seçeneği var, 3'lü set, bulaşık makinası, buzdolabı 5,5-6 civarında tutuyor. Tabii daha uygun ya da pahalı ürünler de var.

    YanıtlaSil
  12. canm şimdi çok kampanya var boshta çok iii marka ve bahsettğin fyatlar gerçekten uygunmuş..işte keşke beraber alsaydık bz beyaz eşyaları hep aldık malesef

    YanıtlaSil
  13. arçeliği tavsiye ederim. Biz beyaz eşyalarımızın tümünü arçelikten aldık. hatta kampanyasına da denk geldi çok güzel oldu :) hala bazı ürünlerinde kampanya olduğunu gördüm geçenlerde.. Kardeşim de geçen sene arçelikten aldı, çok memnun..

    http://recine-s.blogspot.com/2012/02/arcelik-ve-celiknazn-ask.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canm bizimkilerde arçelkten buzdolabı bulaşık yıkama falan....ama ayrı şehirde olunca işte olmuo bakılmıo napçaz bilmiorm...

      Sil
  14. Burada iPhone gibi en ucuz telefonu alabilirsiniz bağlantıdır, Samsung çok güvenilir fiyat, pahalı bir şehirde yaşıyoruz bu yüzden bu bağlantıyı ziyaret gerçekten sizi mutlu edecektir. kampanyali beyaz esya

    YanıtlaSil
  15. Bu bağlantı aracılığıyla güzel nitelikleri ve şaşırtıcı özelliklere sahip güzel cep telefonları alın
    telekupon

    YanıtlaSil
  16. http://www.ankastreteka.com/
    yeni ve indirimli ürünlerimizi görmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    saygılarımızla

    YanıtlaSil
  17. şuan benim ankastre telaşım var ev sıfır olduğu için müteahhit Franke ürünlerini kullanacağını söylüyor,
    ama istersek fiyat farkını vermek koşuluyla franke nin istediğimiz modelini alabileceğimizi söylüyor. siz naptınız acaba umarım yardımcı olabilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  18. şuan benim ankastre telaşım var ev sıfır olduğu için müteahhit Franke ürünlerini kullanacağını söylüyor,
    ama istersek fiyat farkını vermek koşuluyla franke nin istediğimiz modelini alabileceğimizi söylüyor. siz naptınız acaba umarım yardımcı olabilirsiniz:) EDA

    YanıtlaSil
  19. franke setler
    Yüzlerce şık ve uzun ömürlü ankastre cihazları, uygun fiyatlara sitemizde bulabilirsiniz.
    (franke,miele,liebherr,whitewestinghouse,smeg vb)
    www.ankastreankastre.com

    YanıtlaSil