Düğünümüz....

21 Eylül 2011 Çarşamba

Terör...Ben Kınasam da Geçmez ki..

"aşkım patlama oldu"diye bir msj telefonumda."donuyorum."iyimisin"yazıyorum.Aramıyorum bile şoktayım.Msj sadece sanki çok basit birşey.3 haftaya yakın Ankara Kızılay'da eğitimde olan eşim beni hemen arıyor.Arkadan ambulans sesleri geliyor.Bana durumu anlatıyor.Nolur orayı terket diyorum nolur..yalvarıyorum adeta."hani bizim hep dürüm yediğimiz yer var ya o caddede oldu patlama"diyor.İnsanın beyni google gibi anında buluyor.Hani her ankaraya gittiğimizde koştuğumuz yer...ya o sırada orda olsaydı.ben napardım.Bir kez daha o olmadan yaşayamayacağımı anlıyorum.sürekli ya canı dürüm çekseydi ya gitseydi diyorum.Sonra duygu bırak saçmalamayı bencilliği diyorum bişey olmadı işte.Beynim saçmalamaya devam ediyor.Tabiki eğitimleri devam ediyor.Banka sektörüne her zaman soğuk bakmışımdır zaten.Ne nikahımızda izin verdiler ne de dün eğitimleri yarıda kestiler.Saydım durdum baya.Sonra Ankara'da tanıdığı olan herkese söledim.Dün büyük bir acı yaşadık.Bunun sonu nereye varcak böle.Televizyondaki babanın söledikleri hala kulaklarımda çınlıyor"oğlum öldü sölemiyorsunuz değil mi"..Sonradan öğreniyorum ölmüş.ne büyük bir acıdır,ne büyük bir katliamdır bu böyle.Bir anlığız işte.Dün herkesi aradım.Ege de tatilde olan kardeşimi,İstanbulda ki teyzemleri,hatta sevgilimin bu güne kadar görüpte muhabbet etme fırsatı bulamadığım Almanyalı halasını bile..Off yazarken bile içim daralıyor.Bitsin istiyorum artık bu terör..Ben kınasamda geçmezki.Artık göstermelik değil de gerçekten birşeyler yapılsın..Filler kavga ederken otlar ezilmesin..

10 yorum:

  1. dün duyduğumda şok geçirdim adeta.. bunlar gerçekten insan mı diye şüphe ediyorum? olamazlar herhalde, masum bu kadar insanın canına kıyanlar normal bir insan olamazlar!! Dilerim en kısa zamanda son bulur artık bu haksızlık, bu acı katliamlar..

    YanıtlaSil
  2. Canımm Allah korusun tüm sevdiklerimizi,her akşam geçtiğim yolda oldu patlama,işteyken odamdan gördüm patlama anındaki çıkan dumanları.Öyle korktumki kendime gelemedim kaç saat.Bizler de olabilirdik o an orada..Bukadar kolay mı insan hayatını hiçe saymak ve masum insanların ölümüne sebep olmak,olmamalı..Birşeyler yapılmalı artık..

    YanıtlaSil
  3. ne denilebilir ki?Allah rahmet eylesin ölenlere,ailelerine sabır versin...artık haber izlemiyorum zaten.izledikçe oturup ağlıyorum,gerçekten.hatta şimdi bile gözlerim nemli...Allah bunları yapanların da yaptıranların da bin türlü belasını versin, 2 cihanda da yüzlerini güldürmesin...

    YanıtlaSil
  4. bende dün kurstaydım kızılayda cnm ,itfaye sesleri ambulans sesleri hersey cok kötydü..Allahım bi daha yasatmasın dicem ama bn bile dediğime inanmıyorum:( off of!

    YanıtlaSil
  5. Bu varlıklar kanla beslenen ve sivil topluma bile el uzatabilecek kadar şerefsiz bir topluluk onların önüne gecmek onları yok etmekten geçiyor bütün insancıl duygularımı somuruyorlar bu haberleri duydukca ve katliam yapılsın diyorum hepsini öldürsünler bu vicdansizlarin:((

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun hepimize benim de dolmuşa bindiğimde hep geçtiğim yol ilk defa bu kadar yakında böyle bi olay olunca daha çok etkilendim sanırım.. umarım yaralılar da bi an önce iyileşirler =(

    YanıtlaSil
  7. hiiii kuzummm geçmiş olsun allah korumuş yaa. nasıl merak ettiğini tahmin edebiliyorum. bunu yapanların allah cezasını versin inşallah. şu lanet terör bitmedi gitti, allah kahretsin bunları.

    YanıtlaSil
  8. bebeğim çok geçmiş olsun, allah korumuş ama ölenlerin ailelerine de sabır versin... ve artık bitsin bu terör yeter...

    YanıtlaSil
  9. Allahım korudu gerçekten çok hayata mâl olmadı ama keşke hiç olmasaydı :( Yok olsalar biran önce, bitsin bu işkence..

    YanıtlaSil
  10. turta tadında yaşamak;inşallah canım ya
    s&a;kimsenin bişi yaptığı yok canım sanada çok geçmiş olsun
    gülümse;amin canım aminn
    ayshnur;canım ya sana da çok geçmiş olsun gtmeyin mecbur kaldıkça kalabalık yerlere
    e.n.k;canım güya öldürüyolar yaptıkları hiçbişi yok sadece lafta olan o masumlara oluyor
    alice;umarım tatlım ya bir an önce pskolojileri de düzelir sanada çok geçmiş olsun
    tuba;bitmedi tuba tam tersi artıyor..
    hamide;saol canım beniim
    pembe esinti;sorma tatlım okulun yanında bide Allah çocukları koruyor işte

    YanıtlaSil