Düğünümüz....

5 Eylül 2011 Pazartesi

Nikahımdan Kareler

efendim 26 ağustosta oda nikahımı yaptım geldim.Tayin için bunu yapmak zorundaydık.yoksa düğün anında olması en büyük hayalimdi.
Nikahımdan Notlar
-nikah memuru felaket gıcıktı.Bana "evlemeyi kabul ediyor musun" dedğinde muzipliğine düşündüm.bana cevabı "bulmuşun yumurta gibi çocuğu ne düşünüosun"dedi.HAYIR demeyi o an ne isterdim:))
-Nikah 3 teydi ve biz tam 3 te ordaydık yani nikahıma bile geç kalan tek gelin oluyordum.
-Nikah elbisesi olarak x-side'den beyaz kısa bi elbise tercih ettim malum sinopta fazla seçeneğim yoktu ayakkabılarım ise İnci'den..
-antiromantik erkeğimin"ben hiç düşünmeden evet diyorum"lafı beni göklere uçururken annesine aldırdığı çiçekler aynı hızla yere çakılma sebebimdi.
-soyadıma alışabilmiş değilim sadece onunkini kullanıyorum ama bugün işyerinde imza atarken içim gitti sızladı çok içim acıdı sanki aileme haksızlık yapmış gibi bende kendi soyadımıda kullandım ohh sadece sgk gibi resmi kurumlarda o soyadını kullanırım alışamıyorum napayım:(
Canım Dedem
çok düşündüm çookk:))sevgiler......

16 yorum:

  1. "bulmuşsun yumurta gibi çocuğu" lafına çok güldüm, gıcıklığına hayır demek varmış gerçekten :)))

    soyadı mevzusu ise feci gerçekten, aynı dert bende de var ama alışırız herhalde zamanla..

    YanıtlaSil
  2. tebrik ederimm yine de çok güzel görünüyosun burdan =)

    YanıtlaSil
  3. Böyle yorum yapan kendince espri yapan görevlilerde nefret ediyorum sanane kardeşim sen işine bak kıy şu nikahı:))

    YanıtlaSil
  4. :) canım benim, yine tebrikler.

    ya ben de geçen sene şahit olduğum masaya gelin olarak oturuyorum bu sene, ve nikah memuruna gıcık olmuştum, sanırım o kıyacak bizimkini de, uyuz oldum. düğün adında olması en güzeli ama her zaman olmuyor, bak benim de olmucak, üstleik snein gibi bir engelim de yoktu.

    tam da elbiseni nerdne aldın diyecektim, böyle bir elbise arıyorum da balayı için, yazdığn iyi olmuş:)

    ben soyadı dilekçesi doldurdum valla, ikisini de kullancam, banane banane ve banane :p

    YanıtlaSil
  5. yumurta gibi çocuk lafı kopardı beni yaa:))))çok hoş görünüyorsunuz,Allah bir ömür ayırmasın sizi,en kötü gününüz böyle olsun.

    YanıtlaSil
  6. selam iadeyi ziyaret etmek istedimm bir ömür mutluluklar dilerimmm nikah memurun süpermiş olsun hep gülerek hatırlarsın benim düğünümdede bir teyze elimi öpmüştü tabii o günkü heyecanla ben bunu fatketmedim daha sonra düğün görüntülerini izleyince farkettik çokk gülmüştükk sinoptan bir bloger bulduğuma bende çokk sevindimm:)))bu arada nerede 657 sinn:)))

    YanıtlaSil
  7. gelinyolu;tatlım ben çok sinir olmuştum:)ama ben alışmak istemiyorum soyadımdan kopamıyorum aşk işte fedakarlık istiyor
    alice;çook teşekkür ediyorum tatlım
    pembe gönlüm sende;ay bencde ben sana diyomuyum senn de alnın kel sen de kabak gibisin bak işine die;)
    lamore del calcio;canım gelin adayım sen izin verne seni terslemesine koy lafı ah ben nasıl altta kaldım yanarım yanarım buna yanarım canım elbiseyi tesadüfen buldum üstelik imndrimde 75 ten 50 ye düşmüş ve inan çok zarif al mutlaka
    gülümse;aminn bebekim
    fadique;iyi yaptın canım ay kıyamam teyzeme ya:)üniverstede canm sevgiler

    YanıtlaSil
  8. öncelikle tebrik ediyorum cnm ve mutluluklar diliyorum :) "bulmuşun yumurta gibi çocuğu ne düşünüosun '' lafınada bittim resmen :))

    sevgilerle

    http://laminapropria.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. :))sorma erkek tarafını fena gururlandırdı:))

    YanıtlaSil
  10. bak nikah memuruna ben de gıcık oldum şimdi ne severler sululuk yapmayı rol çalmayı. elbisen nikah için çok uygun canım çok yakışmış sana. çok sevimli olmuş fotoğraflarınız bayıldımmm heleki düşündüğün ana :)

    YanıtlaSil
  11. tubacım kız evi naz evidir dimii düşüncem tabi:)beğenmene sevndim tatlım ama bida o keltoş memuru göresm yokk ukala şey

    YanıtlaSil
  12. Canımcımmmm ne güzel olmuşsunnn maşallahh ,) çok zarifsin ve birbirinize çok yakışıyosunuz.Allah mutlu mesut etsin ve eş durumundan biran önce sizi kavuştursun inşallahhh ,) Soyadına ben de alışamadım kendi soyadımı da kullanıyorum ama tuaf geliyo yani,neyse alışıcaz artık napalım :))

    YanıtlaSil
  13. beğenmene sevindim güzelim eminim sende çok güzel bi gelin oldun;)amin canım duan için çok saol acayip ihtyacmız var zaten:)alışırız alışırız:))

    YanıtlaSil
  14. tayin nedeniyle biz de nikahı yapmak zorundaydık ama formaliteden düğün günü yeni yapılıyor gibi göstericez:)bende hala alışabilmiş değilim hatta unutuyorum bazen.nişanlım yanımda olduğunda kendi soyadımı söyleyip duraksıyorum o da arkadan çelik diyor:))))

    YanıtlaSil
  15. canm hayırlı olsn seninde;)erkekler bu konuya çok takılıyor evet cüneytte öle...bende şansımı denicem düğün günü gerçekten çok istiyorum umarım olur;)

    YanıtlaSil
  16. hmm.. güzel bu is biraz karisik gitmis gibime geldi nisan nikah bi arada yani `?
    nisanligin güzelmis . insallah ömür boyu mutlu olursunuz .. sevgilerimle

    YanıtlaSil