Düğünümüz....

10 Eylül 2011 Cumartesi

Her Yıl Aynı Sendrom--->Bir Erkeğe Hediye fikirleri???????????

Çok sinirliyim çok ben sinopta evimde kocamdan ayrı ona ne alacağımı düşünürken beyimiz Ankara'da eğitimlerde,gecelerde kokoreç partilerinde almıyorum bişey.Şu an anlayışlı eş rolündeyim.Ama bana sorsanız fena triplerdeyim.Kendime rezene çayı yaptım rahatlıyım die.Kaç yüz tane yarar ki bana.Nese sevgili blogdaşlarım 28-29 eylül tarihleri C'nin doğumgünü ve ertesi gün yıldönümü olmak üzere takvime yerleştirildi.Hata bende kızm beklesene 1 ay kadar sonra başlasaydın ilşkiye sonra kara kara ne alcam die düşünürsün reva bu bana.ya ben ne alcam.alınabilecek bütün herşeyi aldım diye düşünüyorum yardım lütfen siz neler yapardınız.Şu an kocası gecelerde olan bu kıza yardım.Aa bu arada kendisi bloğumu takip etmeyenler arasında okumaz yani aramızda;)
Not:Bu arada Gülümse'ninde nişanlısının 15 eylülde doğumgünü ve o da benim gibi düşünmelerde.Anlayacağınız bir taşla 2 kuş vurcaksınız;)

18 yorum:

  1. hediye almak yerine kendin hazırlayabilirsin örgü örmeyi biliyosan atkı bere örebilirsin mesela önümüz kış :) d günü pastasını kendin yapabilirsin :) vb. :) bence kendin hazırladığın için daha çok sevinecek ;)

    YanıtlaSil
  2. ayyyy tatlımtam zamanında bir post olmuş, benimkinin doğum günü 15 eylül ne alsam, ne yapsam diye yırtınıyordum.blogumu okuduğu için yardım da istiyemiyordum.artık sana gönderilen fikirlerden ben de otlanırım azıcık yafff:))bu arada benimki dearkadaşlarıyla 1 haftalığına almanyaya gidecek,bakalım ben o aralar hangi çaylardan içecem:)))

    YanıtlaSil
  3. bence sensiz gecelerde sürten kocaya hediye alma desemde:))))))büyüklük sende kalsın ikinizede iyi geliçek bir hafta sonu tatili hediye et derimmmm canım:)))

    YanıtlaSil
  4. bence de sadece ikinizin olduğu herkesten uzak bi tatil süper bi hediye olur hem uzaksınız da çok iyi gelir ;)

    YanıtlaSil
  5. ay kocaya ne hediye alınırki bilemedim ben yani. alice in teklifi mantıklıymış evlisiniz de artık zaten küçük balayı olur hehe :) yeni senin C de benim bulut gibi antiromantik olduğundan öyle romantik fikirler vermiyorum. gelen cevaplardan ben de kopya çekeyim en iyisi bebek :D

    YanıtlaSil
  6. ayy kocacığının doğumgünü geldide hediyemi düşünüyorsun sen valla ben son zamanlarda sadece maddi yani bi anlamı olmayan ama işine yarayacağını düşündüğüm şeyler alıyorum ayakkabı fln gibi:))ama tatil süper fikirmiş zaman varsa oda olablr 2 günlk bi kaçamak mesela:)

    YanıtlaSil
  7. helebigel;canım kendi hazırladığım bi süprzm var zaten ama biz ayrı şehirlerdeyiz gideblirmiyim yanına muamma anlayacağın ama atkı işi içime sindi saol güzelim
    gülümse;bu yazı ikimiz için ozamn.. canım ben ada çayı rezene çayı rahatlamaya çalışıyorum..ama olmuyo yakında rakı bira vski başlarmışım hahahha:)
    fadıque;ay sorma hiçbişey alma dio şeytan canım biz aktarmalı yolculuk yaptığımız için haftasonu bile vakit kalmıyor yoksa nasıl bir ihtyacmz var tatile
    alice;canım biz uzak şehirlerdeyiz ve o rapor bile almıyor vaktimiz gün değil saatlerle sınırlı artık malşesef yinede saolun
    tubitos;sorma çok anlar o öle romantik şeylerden ah tuba napçam ben:)
    güzin;vakit yok tatlım ihtiyacı olan şeyde biraz romantiklik ama parayla satılmıyor bakalım aklımda eşortman takımı var ama düşünüyorum kara kara:)

    YanıtlaSil
  8. benimde doğum günüm 15 eylül ama eminim sevgilim ay ne alsam diye böyle düşünmüyordur. Biz bayanlar bu kadar inceyiz işte.

    kocayada ne alınırkı bilmiyorm ama hepsi playstation manyağı...

    YanıtlaSil
  9. milky;canm ps olayını evimize düşünüyoruz ama bunu soracağım biri yok gider yanlış falan alırım:)
    eminim erkek arkadaşında araştırıodur güzelim en azından benimki gibi annesine çiçek aldırmaz emin ol

    YanıtlaSil
  10. Aynı dert bende de var. Hiçbir fikrim yok hediye konusunda. Tshirt parfüm fln aldım şimdiye kadar ama gerisi gelmiyor :D

    YanıtlaSil
  11. aynen canım bak nargile almıştım düşünebilirsin;)

    YanıtlaSil
  12. cnm seneler içinde ben de tukettim hediyeli sana gelen yorumlardan faydalanayım;P

    YanıtlaSil
  13. cnm bence bi video çek ona olan duygularını anlat ve birde şarkı patlat harika sesinle :))) iş yerine cd.yi postala yada kolay bulacağı biyere sakla ceket cebi- laptop cantası vs. vs :) hem değişik, hemde fazla masraf gerektirmeyen bi hediye olur :) ( Bugün çok yaratıcıyım ben yaa:))

    YanıtlaSil
  14. bencede fazlaca yataıcısın güzelim süper bi fikir saol:)))bide işyerinde açıyomuş ne rezil olurum:)

    YanıtlaSil
  15. tarih geçmiş ama fikir olur yazayım bende :) ben olsam polodan tişört gömlek yaptırırdım koluna ikinizin ismi http://www.kendipolonutasarla.com/?v=3 ya da böle tek kitap çıkartabiliyorsun ya özel bir kitap hazırlardım ya da mesajlı çikolata alabilirsin (erkeğn kalbine giden yol mide olanlardansa )olmadı googlede hediye fikri de bir ton çıkıyo biri ikna eder :P

    YanıtlaSil
  16. adsızım;polo gömlek fikrine bayıldım süpersin geç kalmadın bunun yılbaşı var bizde özel gün biter mi:)

    YanıtlaSil
  17. Doğum günü sürprizleri,sürpriz sunumları,düğün,nişan,kına gecesi,bekarlığa veda partileri,ev partileri,yat partileri ve bütün özel organizasyonlarınız için,sürpriz dansöz gösterisi,bay bayan fasıl grupları,parti konseptine özel bay,bayan profesyonel dansçılarımız ile hizmetmet vermekteyiz.
    Sıradışı partileriniz için sıradışı çözümler sunuyoruz.

    Detaylar için sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

    www.kozmopolik.com
    www.sürprizler.com
    www.bekarlığavedapartisi.com
    www.fasılekibi.com

    7/24 irtibat : 0532-634320

    YanıtlaSil