Düğünümüz....

26 Eylül 2011 Pazartesi

Ben bu aralar mı desem:)

Hafta sonu sadece 1 günlüğüne nişanlımmı yoksa nikahlı kocam mı desem kendileri geldi.3 haftalık eğitimi son buldu hele şükür o 3 haftayı ben bilirim.Düşünsenize eşiniz,sevgiliniz 3 hafta boyunca bilmem kaç yıldızlı otelde kızlar,seminerler,telefonu meşgule almalar kaç tane adaçayı içtim saymadım bile..Allahım lütfen bana da şöle ege de akdenizde hatta yurtdışında(abarttımmı ne)bir seminer çıkar benim yaşadıkları o da yaşasın aminn...:))ve o bir gün 1 dakika gibi geçti malesef..
Sabahta Benzemez Kimse Bana'nın tatlı sahibi Tuba'nın yazısını okudum.Düğün tarihi mevzusu.Aynı dert bende de var.Ya ben hep yaz gelini olmak istedim.böle temmuz da,haziranda ama olamıyorum.Kendisinin ricasıyla 1 Eylül'de düğünümüz var inşallah.Benim bildiğim kız evi naz evidr neyse:)))Ama bakmayın güldüğüme gerçekten çok sinirliyim.Ben bu adamı her an boşabayabilirm yani.:)
aaa bide ben demiyim biz bu aralar çok güzel bir ev aldık:))Kendimize ait içini istedğimiz gibi döşeyebileceğimiz bir ev tam istedğim gibi,,Salon büyük,deniz manzaralı 3 + 1:)Darısı hepinize...öptüm sizi

15 yorum:

  1. canım hayırlı olsun, inşallah güzel günlerde oturursunuz ev bulabilmek çok zor isteğe göre seninki içine yatmış anladığım kadarıyla:)

    YanıtlaSil
  2. eviniz hayırlı olsun canımm :) tubitos'a da yazdım; canını sıkma şimdiden, daha 1 sene var.. hem Temmuz'un sonunda ramazan başlıyor zaten, 1 Eylül'de çok güzel bir yaz gelini olabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. ah tatlım nasıl mutlu oldum, eşinin mi desem nişanlının mı desem döndüğüne:))ben de fi tarihinde bir banka da çalışırken beni de 1 aylığına eğitime almışlardı. ama Allah gönlüme göre vermiş olacak ki eğitim yerim nişanlımın (o zaman erkek arkadaşımdı) askerliğini yaptığı yerdi.her gün eğitimden sonra birliğine giderdim koşa koşa.görüş saatine yetişeyim diye.komutanları filan da alışmıştı artık bana:))ah ahh ne günlerdi:))ayyyy ev aldığınıza da bir sevindim bir sevindim anlatamam.Allah güle güle oturmak nasip etsin.Alahımbize de nasip eder inşallah.

    YanıtlaSil
  4. canım eviniz hayırlı olsun güle güle oturun benim kocada senede iki kere antalya yapar buradan yetklilere sesleniyorum ev hanımlarınada seminer yapmalılar bizim günahımız nee:)))))

    YanıtlaSil
  5. canım bnm demek ev aldınız, inan çok sevindim Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin. Allah bizede tüm ev almak isteyenlere inşallah nasip etsin.

    YanıtlaSil
  6. canımmmcımm cook sevindimm ev almıssınız hayırlı uğurlu olsuunn güzel günlerde oturun içinde huzurlaa:) 1 eylülde yazdan beter sıcak olabiliyor oda yaz hayatım sıkma sen canını bisürü zamanın var bol bol hazırlık yap evini döşe aksesuar al hiçbişeyi yarım bırakma:) bana derlerdiki ayy onuda alma ya evlendikten sonra bi amacınız olsun sonra alırısn derlerdi evlendikten sonraya cook ufak şeyler bıraktım ve hepsi kaldı:)) çercevler var duvara asılacak o ara assam asardım hala yerde bekliyor:) o derece salıyor insan evlenince sen bigüzell zamanın tadını cıkarr sevgiline kavusacaksın nasılsa sonunda bitanecim öptümm:)

    YanıtlaSil
  7. Canııım hayırlı olsun eviniz yaaa ne güzel bi gün biz de kiralardan kurtulup evimiz olacak mı dersin :(( neyse sen de eylül gelinisin demek ne güzel hepimiz güz geliniyiiizz :DD

    YanıtlaSil
  8. Evlenmeden evlenmişsin canım :) Allahım sağlık ve huzur için mutluca oturmanızı nasip etsin.. öpüyorum çokçana..

    YanıtlaSil
  9. Canımcım eviniz hayırlı olsun,sağlıkla,huzrula oturun inşallah.Eylül güzel bir ay çok da sıkma canını anlayabiliyorum seni insan biran önce olsun bitsin istiyor ama yavaş yavaş herşey içine sine sine yap hazırlıklarını,döşe evini,çabucak geçecek zaman.Tadını çıkar inşallah biraraya gelirsiniz de en kısa zmanda daha da güzel olur herşey..

    YanıtlaSil
  10. pembe gönlüm sende;teşekkür ederim tatlım evet içime sindi canım
    gelinyolu;saol güzelim inş. ama çok uzun bir zaman var gibi gelioyor:(
    gülümse;ay bu eğitimler beni öldürcek hele şükür bitti:)daha güzeli sizlerin olsun tatlım
    fadıque;sorma ya bende istiyorum en güzelinden teşekkür ederim
    çeyiz kız;amin canım herkes ev sahibi olur inş.
    güzin;ne güzel yazmışsın tatlım bendede onun rahatlığı var eb azından yavaş yavaş hallederim işlerimi içime sine sine ki benm tayinim kimbilir ne zaman çıkacak;)
    hamide;bence olcak tatlım emin ol kira vermektense kredi ödemeyi tercih ettik bizde evet güz gelini olcaz inş. gerçi sanki on yıl var gibi:)
    pembe esinti;bende seni çok öpüyorum ilk altyapıyı oluşturalım dedikte:)
    s&A;ay sorma ya uzaktan hiçbişey hallolmuyor bi tayinim çıksa devletbaba ayırma bizi:(
    lamina ;saol güzelim

    YanıtlaSil
  11. hayırlı olsun canım :)

    kendine ait bir evinin olması ve onu istediğin gibi dekore edebileceğini bilmek çok güzel bir duygu :)

    biz de tum bu işleri yapabilmek için nişanlımın buralara gelebilmesini bekliyoruz. zaten sırf farklı sehırlerde oldugumuz için su dugun meselesi de uzadıkca uzuyor. az kaldı artık bir gun tepem atacak, ne olursa olsun dıyecegım ve evlı olup da farklı sehırlerde yasayan cıftler kervanına katılacagım :D

    YanıtlaSil
  12. gamze;aynen canım bizde ayrı şehirlerdeyiz yoksa daha yakın zamanda olurdu az kaldı ben de senin gibi yapacam ay ben evliyim zaten bak yine unuttum:)

    YanıtlaSil
  13. hayırlıu uğurlu olsun harika bişey bu:) merak ettiğim bişe var evinizi ne kadara aldınız?birde eşinizmi ödüyor tamamını?son olarak deniz manzaralı demişsiniz ya şahane olmalı karadenizdemi acaba?

    YanıtlaSil
  14. canım bu resmi simge olarak koydum:)yoksa buna can feda 145 metrekare ve 114 milyara aldık..şu an ayrı şehirlerde olduğumuz için evet kendisi ödüyor bende elimden geldiğince ona destek oluorm tabi...zonguldaktan aldık tatlım daha güzeli senn olsun

    YanıtlaSil