Düğünümüz....

30 Ekim 2012 Salı

molinex Yorumlarım ve tupperaware süper rondo

Bayrama gittim geldim ve molineximi kullandım...ve yorumlarım...
*salatayı güzel doğruyor.
*havuç,kaşar ve domates rendesi de güzel...
amaaaaaaa
*evet rendeyle robot arasına çok sıkışıyor...bazen 2 kere çıkarıp temizleyip devam ettğimi oldu...hatta c almana gerek yoktu dedi...ona göre neye gerek varsa..nese işin özü ben memnunum zaten çok az yer kaplıor benim gbi üşengeç ve salata yapmayı sewmeyenlerdenseniz sizin için ideal..yani iyki aldım dedim...
 
ve asıl olay annemin bi arkadaşı bana tupperware süper rondo hediye ett. zaten kurumda bunu konuşuyoduk alsak mı almasak mı die ve şansıma bana hediye geldi kesinlikle tavsiye ederim..özellikle soğan doğrmada çok ideal...at içine kolundan iki çevir ve hazır..ayriyetten bütün aparatları plastk olduğu için temizlemesi de çok kolay..ayran falanda yapılıomş ama henüz demedim ama vazgeçilmezim oldu diebilirim;)
başka sorusu olan:))aa bideki yazımda size haşhaşlı revani tarifi verecem beklemde kalın:))

6 yorum:

  1. Moulinexi geçen gün arkadaşımdada gördüm oda güzel dedi tavsiye etti alıcam artık.Bense salata yapmayı sevmemTupperware genelde kullanıyorum ama bundan yok bunun benzeri var fissler marka bende çok memnunum
    Güle güle kullan arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. zaman kazandıran herşey güzel bence,güle güle kullan canım ..

    YanıtlaSil
  3. ben de bayramda memleketime gittim tupperware süper şefimi kaptım geldim, akşam da belki yemek yaparsam denerim:D hediyeye bak süper güle güle kullan;)

    YanıtlaSil
  4. ay sen aştın yalnız yeni gelin nası olcak bakam hıııı

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. sen bir de rondonun iplisini dene. çok daha memnun kalacaksın. ipini çekip bırakıyorsun kolunda yorulmuyor.tupperware tek geçerim :)

    YanıtlaSil