Düğünümüz....

23 Kasım 2011 Çarşamba

Puslu Soğuk Hava

1)Yaşanmış Yol Hikayeleri:Bu ara epeydir yoktum.Babannemin kırkına giderken küçük bir elle irkildim.Adı Kerem.Nasıl sevimli.Yol boyu bana aba diip durdu.Molada annesiyle konuştuk.Daha küçük 21 yaşında"hemen çocuk yapma"dedi.Meğerse çok pişmanmış.Şiddet gördüğü için evleniyor fakat eşinin yanındada mutlu değil."oğlum olmasa boşanırım"diyor.Kıyamıyormuş ona sürekli baba diyormuş.İçim gidiyor..Üzülüyorum.Kerem bir yol hikayemde kalıp kayboluyor.

2)Düğün tarihim 1 eylül hep yaz gelini olmak istemişimdir ama olmadı.Şimdide kına telaşım başladı nedense kınaya felaket önem veriyorum.Onun içinde çok güzel bi yerle anlaştım.Ama 1 gün öncemi 2 gün önce mi yapsam karar veremedim.Siz olsanız napardınız?Kına için süper planlarım var.Hepsini daha sonra paylaşacam.
3)Sevgili sevgilim sürekli gelinlik bakmaya başla diyor artık sizce erken değil mi...İstedğim model basenlerde oturmuş daha sonrası kabarık bi gelinlik ama böle bişleye henüz rastlamadım..Off darlanıyorum valla
4)Biliyorsunuz evimizi almıştık.Ama o boş evi gördükçe bu ev nasıl dolacak die dertleniyorum valla ne mutfak dolabım hazır ne de banyo dolabım.Ama mutfağımızı fikrimiz değişmezse İstikbal Regina dan almaya karar verdik.Siyah tercihim.Buzdolabı ve bulaşık makinamız gri.Kırmızı küçük dokunuşlarla renklendiriim diye düşünüyorum.İşte seçtiğim mutfak;)
5)ve köşe takımı;bu aralar orta odama köşe takımı almak istiyorum..yavaş yavaş eve alalım birşeyler değil mi..Ama bulamıyorum beğenemiyorum ne zormuş evlenmek ya:)Siz hangi mobilyaları tercih ettiniz peki...

13 yorum:

  1. canım valla aynı dertlerden muzdarimiz ben de eylül gelini olcam :) ve inanmıyorum ben de kınaya çok önem veriyorum niyeyse :D habire kına için birşeyler araştırıyorum :) ben birgün yapmayı düşünmüyorum canım yorgunluk olur diye. sevgili nişanlım düğün cumartesi olsun diye tutturdu mecburen perşembe akşamı olcak kına, yoksa cuma akşamı istiyordum. neyse artık.. mobilya konusuna gelince biz de baktık insanın kafası karışıyor gerçekten ben ne istediğim ne istemediğim diye bir liste yaptım ona göre bakıyorum. Bu arada sen en azından ev konusunda şanslısın benim evim bile belli değil. Gelinliğe gelince ben şubat gibi bakmayı düşünüyorum. kına fikirlerini çok merak ediyorum :) mucxxx

    YanıtlaSil
  2. canım benim biliyorsun ben bir gün arayla eskişehir ve izmirde düğün yaptım. Senin bu şekilde bir yer değiştirme sorunun yoksa bence 1 gün ara idealdır. Gelinliğimi de mart ayında almıştım, düğün biliyorsun 9 eylüldeydi bayaa bi önceden almıştım ama senin için erken, mart nisanda yeni koleksiyonlarını çıkarıyor gelinlikçiler en azından onu bekle... Ev ve eşya kısmı da daha o kadar çok var ki doldurursunuz biz düğünden sonra taşındık biliyorsun 2 haftada halletmiştik herşeyi, ben eşyalarımı ikea ve koçtaştan almıştım ama kiracılığın gözü kör olsun. madem ev sizin daha güzel ve pahalı şeyler alabilirsiniz canım...

    YanıtlaSil
  3. tatlı heyecanlar bir o kadarda detay gerektiren şeyler :) Seçtiğin mutfak çok hoş umarım herşeyini en güzelinden tamamlar alnının akıyla bu işin üstesinden gelirsin canımmm ;)

    YanıtlaSil
  4. canım yaa, merak etme o ev dolar, sonrada ben bunları nereye koyucam demeye başlarsın.. ev konusunda ana mobilyaları alın ama çok fazla doldurmayın derim ben şimdiden.. Zaman içinde yavaş yavaş daha güzel şeyle bulabiliyorsun, acaleye getirme derim.. kına gecesi bencede özel bişey, umarım içine sinen en güzel şekilde yaparsın tatlım :) gelinlik konusunda da yaz başı daha iyi olur herhalde yeni modeller çıkmaya başlarr..

    YanıtlaSil
  5. tatlım kına gecesi kız tarafına düştüğü için daha önem veriyoruz gelinler olarak sanırım.gerçi benim gelinlik bi durumum kalmadı ama öyle hissederdim bende. ben düğünden 2 gece önceyi kına için düşünüyodum ama eğer sevdiğin arkadaşların çalışıyosa gelemiceklerse 1 gece öncesi de olur.önemli olan sevdiğin insanlarla mutlu bir kına gecesi yaşaman.gelinlik için modaevleri yeni yeni 2012 modellerini tanıtmaya başladı.bence onlar tam tanıtsınlar ondan sonra önce internetten sonra yerinde incelersin.ama pronovias için 4 ay önceden ilk provanı yapmalısın sakın unutma.seçtiğin mutfak çok süper,dediğin gibi kırmızılarla renk katabilirsin.mesela küçük ev aletlerin filan kırmızı olabilir.

    YanıtlaSil
  6. canim daha zamanin varmis, gelinligi diktirirsin, hersey olur, tüm güzellikler senin olur insallah : )

    YanıtlaSil
  7. Rabbim Keremede annesinede hayırlı yarınlar versin inşAllah canım..
    Bende hep yaz gelini olmak istiyorum ama sanırım bu düğün zamanı pek çok istediğimiz olmuyor,olamıyor :) Ama bana kalırsa kınanı 2 gün önce yap aradaki günde dinlenmiş olursun.. Gelinliklere yavaştan bakmaya başla bencede ama aklında bir fikir var sonuçta kararsız değilsin bu güzel, daha benim fikrim bile yok, fikirsizim :) Allahım güzel evinizde ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin canım, eşya dediğin nedirki olur elbet, sen mutlu ol yeter..

    Hayırlı cumalar..

    YanıtlaSil
  8. bence yavastan basla geelinlik bakmaya :) bır cok yerı gezecegın ıcın sana hangı modelın yakısacagına daaha net kaarar vermıs olursun :))

    http://moda-kulisi.blogspot.com/

    bu arada ben de blog dunyasına yenı katıldım, sen de bloguma katılırsan cook sevınırım :)))

    YanıtlaSil
  9. mobilya için modoko çok güzel bir seçim bence, her model ve tarzı bulabiliyorsun.

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. 1. resmen ağladım ve de nasıl içerledim.Kıyamam ben o kadına da çocuğunada böyle hikayeler o kadar çok ki yürek burkucu.

    2.Sende eylül gelini olacaksın bende tubitos da :) ne mutlu.
    Aynı sebeplerden yakınıyorum artık birbirimize yardımcı olalım kızlar.Kına gecesinin güzel hatta süüper olmasını istiyorum. Ben 2 gün önce düşünüyorum pazar düğün olacaksa cuma kına olsun.Çünkü o koşturma telaş bitmiyor düğün öncesi.hem dinlenirim de.

    3.Allahım nasıl seçeceğim bilmiyorum inan az çok kafanda fikir oluşmuş senin.Modeli beğen gelinlikçiler diker canım.


    4. Bizim de evin içi tadilat olacak kaderimiz aynı :)

    mutfak hoş ama ben daha açık renkler tercih edicem sanırım.Çünkü zamanın çoğunluğu orada geçiyor ve ferah olmalı diye.

    5.Oturma odası için köşe takımı gayet samimi duruyor.Mudo ve ikea ya bak derim :)

    öpüldün :)

    YanıtlaSil
  11. tuba;evet güzelm benmde düğün cmrtesi ve perş. olur muhtemelen,kına fikirleri gttikçe çoğalıyor payalaşalım nolur çook güzel olsun bu kına benm açık biyerde olçak umarım yağmur yağmaz

    hamide;canım yeni modellern inan ne zamn çıktığını bilmiodum saol söledğin için bencde artık çok kasmıorm herşey yavaş yavaş hallolur


    ezgi;beğenmene sevindim canım siyah die braz tereddütteydm


    turta tadında yaşamak;dimi ya elbet o ew dolar bende sade olsun istiorm güzelmm haklısın

    gülümse;canımm sen orjinal bi kızsın sende çok fikir vardır paylaş nolur..bu arada karşına en mükemmelinn çıkcağına inanıormm şunu unutma Allah ona şükretmemiz için karşımıza ilk kötü insanları çıkarrr;)

    viva;inş. canm ya inş.

    pembeesinti;aklımm keremde kaldı ya :( sorma canım bazen istedğimz zamana denk gelmio temmuz çok içimde kaldı çook:(

    moda kulisi;hoşgeldin şekerim tabiki uğrcam sana;)

    rainbow gatherer;modoko hmmm..tamm canm araştırıorm hemen bu gidişle bi istanbul yapçaz zaten

    ssdesignbutik;bebekmm tabiki ayrdmcı olalım akıl akıldan üstündür her buldğum fikri paylaşacam ben...sizden de bekliorum..ikea uğrak yerimiz ama mudo bak olabilir aslında öptmmm

    YanıtlaSil
  12. canım aynı telaşları bende yaşıyorum:) bizde gün tarih belli değil ama eylül gelini olacağım büyük ihtimal:)) kına bencede çok önemli bayanlara özgü olması ve herkesin gönlünce eğlenip döktürmesi akıllarda kalması çok önemli:) inşallah herşey istediğin gibi olur tatlım:) detayları paylaş fikir alışverişi olsun:))

    YanıtlaSil
  13. tatlm aklıma gelen hpsini paylaşacamm..umarm herşey gönlmzce olur

    YanıtlaSil